keskiviikko 15. huhtikuuta 2009

Voitto!

Eilen postasinkin tuon, kun kävin oriflamen esittelyssä, samalla kuin hieronnassa. Siellä oli arpajaiset ja arpaonni suosi minua. Äsken kävin hakemassa palkintoni AloeVera&Lotus-nestesaippua. Harvoin arpaonni minua suosii.


Muuten päivä on ollut tosi tylsä. Takkiin tuli töissäkin. Eli eilen tein virheitä ja tänään sain palautetta. Minulla ei ole työrauhaa. Tein tarkkaa hommaa ja koko ajan joku minut keskeytti. Soita tuonne, tule tänne, tekisitkö tuon yms. Koko ajan piti työt keskeyttää. Vielä ei ole vihkohomma mennyt perille, vaikka ennen sairaslomaani siitä pidettiin palaveri. Niin, pitipä minulle huomauttaa virheistä, vaikka osastonh. tiesi hoitajien häiriköinnistä. Minä kyllä jään töistä pois kokonaan, jos en saa rauhassa tehdä töitäni. Mitään positiivista palautetta en saa. Kahvit keitän hoitsuille joka aamu, vaikka se ei kuulukaan työnkuvaani. Niin kuin hoitajat sanovat minulle: "Me teemme vain hoitotöitä". Mikäs jokapaikan höylä se minä olen. Voisinhan minäkin sanoa, että teen vain toimistotyötä. Eli jätän kaikki koneiden huollot yms tekemättä. En keitä kahvia, en käy postia. Olenhan minäkin koulutettu toimistosihteeri, enkä jokapaikan tuunaaja. Jotenkin tuntuu pahalta, kun hoitotyötä tekevät eivät kunnioita tippaakaan minun panostani työssä. Minähän valvon kuolevan vuoteen vieressä, käytän vanhuksia milloin missäkin. Ei se kuulu toimistotyöhön.
Vali, vali. Anteeksi valitus, mutta omia juttujanihan nämä vain on. Kenenkään ei tarvitse lukea, jos ei halua.
Olen todella väsynyt tekemään töitä ja kuulemaan huomautuksia,
Kaikesta huolimatta toivon kaikille blogiystäville mukavaa päivän jatkoa.

3 kommenttia:

tuulis kirjoitti...

Näinhän se menee, että valittaa osataan mutta ei koskaan sanoa mitään positiivista tai antaa apua/neuvoja.

Hyvää loppupäivää sinulle, jospa meidän kummankin päivä olisi huomenna parempi.

Liisa kirjoitti...

Tsemppiä! ja jaksamisia! tutulta kuulostaa tuo ettei saa positiivista palautetta, sama meillä, negatiivinen kyllä sanotaan ja heti, meillä tosin pomo on se joka ei arvosta meitä ollenkaan, ollaan sen kynnysmattoja, mutta uskon että paha saa palkkansa enemmin tai myöhemmin ja silloin minä tanssin.

NooranElämää kirjoitti...

Mulla saattais olla blogissa sulle iloinen yllätys... ;)