perjantai 17. huhtikuuta 2009

Perjantai ihanaa !!!

Mulla on mennyt koko iltapäivä tässä tietokoneella ja kävin postin ja pari pakettia piti hakea kaupalta. Tulipa iso kirjapino vaihdossa ja Donnon ihana paketti. Nyt minulla on kukkaleikkuri ja sormiveitsi. Saas nähdä kasvaako nälkä syödessä :). Ihanaa kirjepostia tuli myös. Nunt lähetti Dvd:n, luovaa hulluutta emolle. Katsoin koneelta, mutta miten ne kaikki ihanat jutut saa koneelta ulos, kun ei ole sitä tulostuskohtaa? Pitääpä kirjoittaa Nuntille. Siis pyöritän snyrinkiä ja Nunt minua vähän palkitsi. Suuret kiitokset sinulle Nunt.Tuossa pienessä kyltissä lukee: Maailman paras sny-emo :) No, enhän minä mikään paras ole. Narisenkin aina. Nyt olen vähän voitonriemuinen eli kosto on suloista :). Kerroinkin tuolla alemmassa postauksessa kuinka työtoverit komentelevat minua. Tänään samaiset hoitsut olivat kansliassa kirjaamassa potilastietoja. Yksi kaima tuli töihin avustamaan potilaita ruokailussa. Tämäpä komensi toisen hoitajan ruokailuavustukseen ja oikein vihaisella äänellä. Ei saisi kaksi hoitajaa olla yhtäaikaa kirjaamassa potilastietoja. Nämä sitten nurisivat, kun heitä komennellaan. Minä nautin :) Liisa olit ihan oikeassa "paha saa palkkansa". Vieäkin olen vähän voitonriemuinen. Mitäs komentavat jatkuvasti minua. Kyllä heitäkin saa komentaa.

Olen uskovainen, mutta nautin minäkin syntinen pienestä Luojan kostosta.

Nyt kaikille oikein ihanaa viikonloppua.

3 kommenttia:

Nunt kirjoitti...

Niiden kanssa pitää olla vähän kierosti fiksu :)

Kun sinulla on dvd:n sisältö näkyvillä Windowsin Resurssienhallinnassa, klikkaa haluamaasi kuvaa hiiren väärällä napilla ja valitse luettelosta "Esikatselu" tai "Preview", kieliversiosta riippuen. Sen kautta pääset sitten tulostelemaan :)

Kati kirjoitti...

Hyvää perjantaita ja alkavaa viikonloppua sinullekin! Kaipasit jossain aikaisemmassa postauksessasi vinkkejä päivän puheenaiheista. No en tiedä onko tämä nyt sitä mitä kaipasit, mutta päätin ottaa ensi viikoksi nuukuus/pula-ajan teeman ruoan laittoon ja kokeilla kuinka pienellä summalla viisi henkinen, kova syömäinen perhe syö hyvin ja napansa täyteen. Ideoita ja vinkkejä oikein edullisista ja makoisista ruuista ja leipomuksista otetaan vastaan. Ja mikä olisi oikein hauskaa niin jos muistat lapsuudestasi jonkin vanhan ruuan jota ei nykyisin juuri valmisteta. Kokeillaan kuinka minun käy ja saadaanko euroja säästymään. Samalla koko viikon ajan koetamme muutenkin elellä vielä säästäväisemmin/ekologisemmin kuin normaalisti.

Heidukka kirjoitti...

Sulle on muuten alku viikosta tulossa minun kerro itsestäsi deco.