tiistai 28. huhtikuuta 2009

Kesän ensimmäinen perhonen

Butterfly Glitter Graphics

Kaunis keltainen perhonen lenteli äsken meidän pihamaalla. Keltaisen perhosen pitäisi tuottaa onnea. Toivottavasti. Nyt on niin mahtava ilma ulkona. Kävelin ja nautin työmatkani. Juuri, kun olin lähdössä töistä (jo pihamaalla). Tuli kaupungin auto ja toi sermin minulle työtilaa erottamaan. Pitihän se näyttää pojille, mihin se tulee. En edes katsonut millainen se oli, vaan kiitin ja lähdin kotiin astelemaan.
Pian Renja tulee koulusta. Illalla Renjalla on sähly ja minä sekä aviosiippani odottelemme kaupungilla. Pitää ehtiä Anttilaan, kun on ostettava vinonauhoja eri värejä. Mistähän saisi 92 cm pitkälle tytölle (Seelalle) kesämekon kaavat. Helpot sellaiset. Tilasin PeeKaasta ihanaa kelta-valkoruudullista kangasta ja siitä tekisin hänelle mekon synttäriksi (täyttää 2 v, 10.5.) Vinkatkaa. Minulla on Moda-lehtiä ja Suuri Käsityölehtiä. Löytyisköhän niistä.
Nyt pitää ruveta tekemään välipalaa Renjalle, kohta pimpahtaa ovikello.
Oikein mukavaa päivää kaikille.

3 kommenttia:

PäiviS kirjoitti...

Ainakin Suuressa Käsityö-lehdessä on hyviä ohjeita. Ei muuta kuin lehtikasaa selaamaan:)

Liisa kirjoitti...

Perhosia on näkynyt täälläkin aurinkoisella ilmalla, nyt viilentyi ilma totaalisesti. Mutta ei se vappumenoa haittaa, ulkona grillaillaan.
Hauskaa Vappua.

kikka kirjoitti...

KIvaa olla miustakin parisi tuokokuun vaihdossa! Aurinkoista Wappua koko perheelle!