perjantai 3. huhtikuuta 2009

Hyvää viikonloppua!

On tosiaan tehnyt hyvää, olla töissä. Kolme työpäivää takana sairasloman jälkeen. Vaikkakin aina joskus tuntuu, että työ sotkee kovasti harrastuksia. Milloinkahan nämä minun pienet harrastukseni muuttuisivat työksi. Eli saisin koko päivän tehdä näitä kivoja juttuja :). Nytkin minulla on mielessä kirjoittaa pieni tarina uskostani Tosi Elämää-lehteen. Mielessä pyörii kaikenlaista ja se pitäisi saada paperille ja siitä vielä maksetaan :)

Niin, kävin töistä tullessa Apteekissa. Samulille piti ostaa epilepsia lääkkeitä, kun ne olivat lopussa. Eläinlääkäri oli eilen soittanut suoraan apteekkiin. Minunkin verenpainelääkkeet olivat lopussa. Niinpä tempaisin laukustani reseptin. Farmaseutti sanoi, ettei siinä ole mitään jäljellä, eli pitää laittaa uusittavaksi suoraan Apteekista. Minä myönnyin ja kysyin vielä, että voisiko siihen laittaa kolmen kuukauden annoksen, ettei aina tarvitse juosta uusimassa. No, farmaseutti katseli reseptiä ja sanoi "Ai, näitä selkäkipuun tarkoitettuja kolmiolääkkeitä". Voi, taivas minua. Väärä resepti. Leväytin koko laukun nurin ja etsin siinä tiskillä oikeaa reseptiä. Löytyihän se lopulta, mutta aikaa meni. Onneksi ei ollut muita asiakkaita. Sain siis lääkkeeni :) Sen jälkeen kaupan kautta kotiin ja koiria ulkoiluttamaan.


Asiasta toiseen. Tanja muisti minua Pääsiäistervehdyksellä, suuret kiitokset Tanjalle.


Ja Simba lepää :)

Oikein mukavaa viikonloppua ihan joka ikiselle!


2 kommenttia:

Ritu kirjoitti...

Sinulla on kyllä tuo kirjoittajan lahja. Kerrot niin humoristisesti tuostakin apteekkireissustasi, että ihan voin kuvitella, kun olet laukkusi auki reväyttänyt :) Onnea vaan kirjoitus- ym. hankkeillesi ja mukavaa viikonloppua!

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Ajatella, ihana ja kaunis Simba on noin iso! :) - Hyvää viikonloppua vain sinullekin.