lauantai 18. huhtikuuta 2009

Lauantai illassa...

Nämä kukkaset sain eilen mieheltäni :) Tänään kävimme kaupungissa ja pitihän sitä vähän tuhlatakin, ostin paksumpaa tulostuspaperia ja valokuvapaperia A4 koossa. Lisäksi kävimme kirpputori Kontissa ja sieltä lähti mukaan nappeja pussillinen ( 1 e) ja Lintulan nunnaluostarin puukauha (0,40 e). Niin gigantista löysin halvalla upean valokuvaskärppikokoelman. Voi siihen tehdä varmaan deconkin. Ajattelin seuraavaksi tehdä decon: Kuukaudet. Kunhan mietin vielä. Lidlistä sain 11 eurolla aivan ihanat kävelykengät (toiset tänä keväänä). Mulla on siis nyt mistä vaihtaa :). Kun tulimme kartsalta, niin rupesin tulostelemaan Nuntin lähettämää dvd:tä ja tulipa monta arkillista ja vieläkin jäi paljon. Eli tavaraa on joka lähtöön. Kävin vielä shoppailemassa Matkukuussa. Olen minä tänään tehnyt yhden kortinkin, mutta en viitsi esitellä, kun ne kortit menee ystäville täällä blogimaailmassa. Neulonut olen myös, mutta jotenkin puuduttaa tuo neulominen alkaa.
Äsken laskin ja kirjoitin ylös kaikki blogit, joissa olen menossa mukana ja huh, huh,.... No, ei mitään, arvonta on vielä kesken :)
Nyt pitää vielä hiukkasen neuloa ja kohta sänkyyn ......lukemaan
Mukavaa huomista päivää ystäville.

4 kommenttia:

Sofianna kirjoitti...

kiva kun tulet mukaan ja ei tarvitse tehdä kaavoja kerta jos se on vaikeaa silleen..:)

Sofianna kirjoitti...

lähettäisitsä viel sun ossas s-postiini?

paperi40 kirjoitti...

kauniit ruusut olet saanut :)

savisuti kirjoitti...

Ihania ruusuja! Tuoli näyttää tutulta, meillä on täällä samanlaisia kuusi kappaletta ja taitaa olla teilläkin pöytä samaa sarjaa. :o)