keskiviikko 8. huhtikuuta 2009

Kela taas ja työnantaja tyri :(

Otin ennen sairaslomaa palkatonta virkavapaata kuusi päivää. Tätä aikaa työnantaja ei perunut, vaan se meni palkattomaksi ajaksi. Olin kaiken kaikkiaan 1,5 kuukautta sairaana. Äsken tuli Kelan päätös, kelan korvaus maksetaan työnantajalle, myös tuosta palkattomasta ajasta. Sitten kauhea soittorumba Kelaan ja työnantajalle (tuli muuten puhelinkuluja minulle). Työnantajassa vika. Lupasivat korjata asian. Muuten tämä ei mitään haittaisi, mutta miksi meidän ja minun kohdalla tapahtuu tuollaisia virheitä tuhkatiheään. No, asia korjattu. Mennäänpä iloisempiin asioihin.

Sain kolme Pääsiäistervehdystä, Palagalta, Johannalta ja Tanjalta. Tanja lähetti myös kirkkokortteja kokoelmaani. Tuhannet kiitokset teille kaikille. Piristitte päivän postiani.

Mukavaa päivän jatkoa ihan jokaiselle "anot" mukaanlukien.

1 kommentti:

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Voi kuule, tuommoista se aina on noiden virastojen kanssa! Meilläkin kun on kaikenlaisia virastoasioita ollut tässä taipaleen matkalla (minun sairauslomani, eläkkeeni, pojan vammaistuki, hoitotuki, eläke, omaishoidontuki, pari vuotta sitten isännän työttömyysasiat jne.), niin kyllä niiden kanssa aina sattuu ja tapahtuu, ja koko ajan saa olla tuntosarvet pystyssä, että huomaa ja muistaa valvoa etujaan. Monesti olen ajatellut, että miten ne vanhukset/sairaat ollenkaan pärjäävät, jotka eivät jaksa näitä oikeuksiaan valvoa... Ja huomaan, että omat hermot usein kiristyvät jo pikkujutustakin, kun tuntuu, että aina ja aina joutuu täyttelemään papereita ja jonottelemaan milloin kenenkin puhelimeen! Mutta nyt on onneksi kevät tulossa ja pääsiäinen, joten mitäs me maallisista! Hyvää pääsiäisaikaa ja riemullista pääsiäistä teidän porukalle :)!