keskiviikko 11. helmikuuta 2009

Ystävänpäivä muistamisia :)

Tänään oli mahtava ystävän postipäivä. Oli tosi mukavaa kaivaa postilaatikkoa ja nähdä, että ystäväni olivat muistaneet minua.

Anutiina lähetti taidolla tehdyn kortin ja enkelisaippuan. Halaus Anutiinalle muistamisesta. Raija lähetti tosi upean kortin, jossa luki näin: Kun lintu pieni lentää ikkunasi luo. Muista, että terveiset minulta se tuo. Joka kerta, kun lintu lentää ikkunani ohitse, niin muistanRaijaa. Kiitos ja halaus sinulle. Ja Timantti lähetti hauskan kortin sekä ihania koristeita pussillisen. Kiitos Timantti ja ystävänpäivä halaus myös. Sain myös valtavan ison paketin ystävältäni Päiviltä. Pakettia en saanut avata vielä, mutta avaan sen ystävänpäivänä ja postaan myös :) Päivi, oikein iso Halaus sinulle minulta. Tässä kuitenkin kortit:

Kyllähän se eilinen sp. pomolle aiheutti sen, että meillä oli pitkä palaveri ja sain muutoksia aikaan. Saas, nähdä toteutuuko ne? Eräs työtoverini lupasi minulle kaksi isoa pahvilaatikollista askartelutavaroita :)

1 kommentti:

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Tulipa eilen saunanlauteilla semmoinenkin mahdollinen Erilainen Vaihto -aihe mieleen, kuin "kylpy" tai "pesu". Useissa vintage- ja retrohenkisissä kuvakokoelmissa kun on noita vanhoja saippua- ja pesuainemainoksia, jotka olisivat aika mainioita ATC-kuvia. (Ja voisin minäkin saada sitten tehdä vaikka niitä pyykkinaruaiheisia kortteja, kun niistä erityisesti tykkään :D.)