maanantai 9. helmikuuta 2009

Erilainen vaihto, Itämaat

Olin tässä vaihdossa pari Ritun kanssa. Ja Ritupa lähetti pakettinsa aivan ajoissa :). Ja mitä kaikkea ihanaa sieltä löytyikään. Ensinnäkin atc-kortit olivat taidolla tehtyjä ja ihana Itämainen Ystävänpäivä kortti oli myös. Kamalasti yllätyksiä :) Teetä iso pussillinen. Mieheni on ainakin kova juomaan teetä :). Juon minäkin silloin tällöin. Se on ihanaa vaihtelua kahvinjuonnin lomaan. Servettejä oli myös ja Paljon itämaista askartelua minulle. Tosi iso kiitos ja halus sinulle Ritu! Minun lähetykseni kalpenee sinun lähetyksesi rinnalla. Tässä kuitenkin kuvaa lisukkeista ja korteista. Siellä oli mukana minulle myös extra atc-kortti.

8 kommenttia:

annifanni kirjoitti...

Iso lämmin hali yllätyskirjeestä.
Ihana kun on ystäviä.

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Saitkin kyllä ihanaa postia! Vintage on minusta ainakin aina mukava teema Erilaiseen Vaihtoon: sillä tyylillä on kiva tehdä, ja sen tyylisiä juttuja on kiva saada, joten kannatetaan ainakin täällä Pinsiössä :).

Timantti kirjoitti...

Kiitos kauniista ystävänpäiväkortista :)

Ritu kirjoitti...

Kiva, että tykkäsit lähetyksestäni. Kummallista, että laitoin sen LAUANTAINA postiin ja se on nyt sinulla !? Johtuu vissiin siitä, kun vein lajittelukeskuksen laatikkoon, mutta ei siinäkään lukenut, että lauantaina jotain lähtisi:) No, pääasia, että tuli perille.Ja onneksi edes miehesi lipittää teetä :) Äläkä sinä mitään oman lähetyksesi kalpenemisesta höpötä, en usko. Odotan sitä innolla.

Liisa kirjoitti...

Kiitos kiitos ystäväni ihanasta ystävänpäiväkortista, kyllä piristi kovasti päivääni, namit meni saman tien ;)

nirunaru kirjoitti...

Kiitos kauniista kortista ja nameista. Ihanan lähetyksen oletkin saanut

paperi40 kirjoitti...

samaa minäkin kiittelen !
kiitos pirjo todella kauniista kortista, täällä se kulkee kädestä käteen ja ihaillaan sitä :)

Marja-Leena kirjoitti...

Todella hieno lähetys!