tiistai 3. helmikuuta 2009

Salainen kirjaystävä/ystävänp.ystävä

Tänään oli tosi pitkä päivä töissä. Aamulla menin jo ennen yhdeksää töihin ja puolilta päivin koulutukseen/palaveriin kaupunkiin. Olipa ihana tavata kollegoja, Pyhäselästä, Enosta, Tuupovaarasta ja Joensuusta. Ottavat aina niin ihanasti vastaan.
Tulin mieheni kyydissä kotiin. Renja oli jo tullut koulusta, muttei ollut postia käynyt. Kävin sen laatikosta ja aivan ihanaa postia sieltä löytyi. Salainen ystävänpäiväystävä Kirjakahvilasta lähetti minulle oikein ihastuttavan lahjan :) Polarislankaa kerä, Don't worry, behappy kirjan, hauska kirja :), suklaantuoksuisen kynttilän, suklaata ja kortin. Suuret kiitokset ja halaus päivääsi.

Toinen ihana posti oli Tanjalta. Kiitos Tanja aivan ihanista korteista. Tarkoitus oli käyttää niitä askarteluun, mutta raaskinko? Oikein suuri kiitos Tanjalle ja iso halaus

Postissa tuli myös tilaamani puikkomittarit ja Kotiliesi. Laskuja ei yhtään :)

Mukavaa päivänjatkoa ystäville

2 kommenttia:

Rhynah kirjoitti...

Hei! Sain Korttiystävä-lähetyksesi tänään. Kiitos mieluisasta paketista!
Tosi kauniin kortin olit myös tehnyt! Turhaan murehdit. :)

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Mukavannäköisiä posteja olet saanut: varmasti ilahdutti! (Kurkkasin myös uteliaana lähetystäsi Rhynahille, ja oikein ihanalta näytti sekin! Olit tehnyt tosi kauniin kortin! Luonnos kun oli ainakin minusta aika vaikea. En ole tottunut noita sydämiä käyttämään...)