perjantai 6. helmikuuta 2009

Halaus Tanjalle yllätyksestä :)

Postissa tuli taas ihanaa. Tanjalta sain ison kasan helpostikuoria, suklaalevyn ja ihania uskonnollisia kortteja. Voi että, teit minut onnelliseksi. En minä mitään vastalahjaa odottele yleensä, mutta mukavasti se mieltä piristää. Lähetin Tanjan lapselle leluja paketillisen. Enhän minä tee enää niillä mitään, kun Renjakin on jo rippikoulussa. Toivottavasti leluista on iloa vähäksi aikaa.

Tässä kuitenkin Tanjan lähetys:


Tänään Renja menee katomaan Idolseja Areenalle isänsä ja luokkakaverinsa kanssa. Minä jään kotiin rästitöitä tekemään :) Annehelena, sinä olet ansainnut paketin :)

Nyt minä voin osallistua toverikuuhun (maaliskuu?) kun on niin paljon noita kirjekuoria. Tanja itse on laittanut toverikuun alkuun aikoinaan :)

Myös erilaiseen vaihtoon tulen osallistumaan jatkossa, jos vain osallistujia tulee muitakin kuin minä. Nyt pitää mennä katsomaan, kuka on maaliskuun toverikuussa emona.

Mukavaa viikonloppua kaikille ystävilleni :)

3 kommenttia:

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Jos kiinnostaa, käypä kurkkaamassa minun tapaani koristella deco-vihon peltirasia, sain nimittäin semmoisen eilen valmiiksi :). - On muuten upeita nuo kortit!

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Liimallapa hyvinkin, liimalla kiinnitin pistelyn peltirasian kanteen! - Pingotin pistelytyön eka pahvinpalan ympärille ja liimasin 2-komponenttiliimalla peltirasian kanteen. Annoin yön yli kuivua puristuksissa siten, että reunat olivat nipistetyt pyykkipojilla tiiviiksi, että varmasti tarttuu :).

marelo kirjoitti...

moikka!
minulla on menossa tälläinen vaihto. käyppä vilkaisemassa http://maajuelo.vuodatus.net/blog/1796979