lauantai 21. helmikuuta 2009

Langan vaihtoa!

Näyttää siltä, että langanvaihtoon ei ole enempää halukkaita. Nyt odottelen sähköpostiini toiveita pareista.
PARIT JAKELEN 4.3.2009
Huomio, muistakaa laittaa minulle sähköpostia. Lankatoiveita ja mitä itsellä on jaettavana. Kun jakelen parit, niin annan vain parin sähköpostiosoitteen ja voitte sähköpostitse suunnitella vaihtoa. Myös paritoiveita otan vastaan ja yritän toteuttaa ne.
Otan mukaan 19 ensimmästä ilmottautujaa ja minä olen myös mukana.
Säännöt ovat yksinkertaiset ja selkeät.
Vaihdetaan parin kanssa noin 500 g lankoja ja uusia lankoja ei saa ostaa tätä varten. Tietysti kokonaisia keriä voi olla, jos ne on itselle käynyt tarpeettomaksi. (Parin kanssa voi sopia suuremmastakin vaihtomäärästä)
Allergisia en voi ottaa mukaan, koska mitään ilmottautumislomaketta ei ole. En voi tarkastella kenellä on koira tai kissa ja vaikka hevonen.
Minulle voi ilmottautua tähän vaihtoon sp. pirjost at gmail.com
Minä jakelen parit heti kun ilmottautujia on 19 + minä :)
Voitte parin kanssa keskenänne selvitellä mitä lankoja teillä on vaihdettavana.
Kun kaikki 20 on koossa, niin voi esittää toiveita parista. Yritänpä mahdollisuuksien mukaan toteuttaa toiveet.
Aikarajaa paketin kokoamiseen en sen kummemin aseta. Sovitaan, että huhtikuun 2009 loppuun mennessä on vaihto oltava tehty :)
Laitan myös toiveet, mitä lankaa haluaa ja mitä itsellä on.
Mukana:
1. Pirjo (toiveena: puuvillalankaa (3:n koukulla), itse vaihtaisin villa- ja villasekoitelankoja)
2. Timsu: Novita Butterfly, 3 tummansinistä, 1 vaaleansinistä, puuvilla/viskoosi 400 gHela, tumma fuksianpunainen, 100% puuvillaa 300 g + 200g purettuaNovita Pop, marjapuuron punainen, villasekoite yht. 390 g + purettua jonkun verranTopas, vihreä-valkoinen pätkävärjätty, 100 % merinovillaa, 450 g Pirta Merssi, vaaleansininen, 100 % puuvillaa, 790 g Kata, metsän vihreä, 100 % puuvillalanka 1 kg

3. Inge: Minun lankavarastoni on lian iso ja haluaisin vaihtaa pois jonkun verran erikoislankoja sekä mohairlankoja ja villa & villa sekoitelankoja, jonkun verran akrylejäkin löytyy (esim. Kattens Carolina). Pääsyy vaihtoon on että värit ei oikein miellytä enää.Pidän mohairlangoista ja erikoislangoista. Enimmäksen kuitenkin käytän Sandnes ja Novitan lankoja.

4. Pirkkis: Vaihtoon löytyisi lähinnä talvisia lankoja, joita myös vaihdossa itselleni haluaisin.

5. Kikka : Elikkäs... Miulla on sellaisia lankoja joita oon ostellu millomistäkin ajatuksena tehdä jotain. Ne ei sitten oo muuttunut miksikäänvaan odottavat edelleen sitä jotain. "Normaalipaksuiset" langat mie oonvirkannu lapuiksi ja teen varmaan niin jatkossakin,ainakin osan. Ihanvirkkauslankaa/kalastajalankaa en nyt olis hakemassa...Kaikenlaiset langat siis kelpaa.

6. Anni: Mulla löytyy lankoja laidasta laitaan ihan liikaa...eli on puuvillaisia jonkun verran, sukkalankoja liikaa ja monenlaisia villaisia kans. Jokunen hieman erikoisempikin lanka löytyy vaihtoon. Vaihtaa voisin melkeinpä ihan mihin vaan muuhun kuin keinokuitulankoihin.

7. Kat: Antaisin vaihdossa: Punertavan sävyistä Katia Dulce Plus lankaa 350g + vajaa kerä (puikot nro 7-8)"Ruskan oranssia" Pirta Mohair lankaa 100g + vajaa kerä (puikot nro 2½)Tumman ruskeaa Pirta Mohair lankaa 50g (puikot nro 2½)Vaaleanpunaista Kitten Mohair lankaa 100g (puikot nro 4)

8. Johanna

9. Anneli: Minultakin löytyy lankoja laidasta laitaan. Paljon on sukkalankoja.Erilaisia villasekoitelankoja ottaisin mielelläni vaihdossa. Ei tekokuituisia minulle kuitenkaan:)Itselleni kävisivät vaihdossa huivi- ja sukkalangat. Alpakkalanka on IHANAA!

10. Heini: Haluaisin erityisesti noista pätkärääkätyistä nalleista eroon, ja löytyy multa muutakin ei-niin-mun-makuisia lankoja.

11. Sini Helmi : mohair- lankoja olisi, erilaisia ja harmaata nauhalankaa ymt. Mielellään vaihtaisin esim sukkiin sopiviin lankoihintai melkein mihin vaan, kunhan ei ole mohairia tai pelkkää keinokuitua.

11 kommenttia:

Tanja kirjoitti...

Tosi kiva idea, minulla on vaan nyt niin huonot lankavarastot etten pääse niillä ainakaan mukaan! =(

Pirkkis kirjoitti...

Mukana ehdottomasti!

Kikka kirjoitti...

Mukaan miekin, mutten ehdi nyt heti laittaa spostia.Jos tällainen ennakkoilmottautuminen sopii.

JohannaS kirjoitti...

Mukaan, mukaan! Laitan myöhemmin s-postia :)

Blue kirjoitti...

Moi!
Laitan tähän lankahommelipostaukseen vaikka en mukana olekaan.
Koska avaat tuon englanninkielisen?
Huomenna on sitten sairasloma loppu.Tunnetko itsesi terveeksi?
Voi hyvin
Blue

Anonyymi kirjoitti...

Hei!
Hieno blogi sinulla,todella kivasti toteutettu!
Sinullakin tuntuu valitettavasti olevan selkä ja olkapää ongelmaa.Itselläni oli vastaava tilanne ja verenpainekin huiteli taivaissa.Enpähän meinannut niitä vaivoja minkäänlaiseen kuriin saada,aivan onnetonta kipuilua.Vasta kun lopetin kutomisen ja vähensin tietokoneen äärellä viettämääni aikaa,tuli tilanne paremmaksi.Jopa vernpaine saatiin kohtuu lukemiin,kun niska ei ollut koko ajan jumissa.Lääkäri sanoi,että jatkuva kipu nostaa tuon verenpaineen niin korkeaksi,kipu on rasitus elimistölle.Pidä huolta itsestäsi ja vaadi kunnon kiputropit!Hyvää kevättä!
-Annukka-

marelo kirjoitti...

kirjoitan ronjan puolesta suuret kiitokset lehdistä jotka ovat tulossa. Ronja tykkää saada postia.

Sarda kirjoitti...

Minä mukaan!

Heini L kirjoitti...

Hei,

Ehdottomasti mukana!
Haluaisin erityisesti noista pätkärääkätyistä nalleista eroon, ja löytyy multa muutakin ei-niin-mun-makuisia lankoja.

Ilmoittelethan jos mahtuu vielä mukaan!

Heini

Kat kirjoitti...

Olen yrittänyt laittaa parilleni sähköpostia, ekaksi tuli ilmoitus että sähköposti ei mennyt perille, toisella kertaa ei tullut tällaista ilmoitusta kun vastasin parini lähettämään sähköpostiin. Nyt en siis tiedä tavoittavatko spostini pariani... ainakaan en ole saanut vastausta. Jos tavoitan sinut täältä, niin toiveenani olisi erityisesti sukkalangat... ja muutenkin kaikki kelpaa, paisti tällä hetkellä en ole mohaireista innostunut.. kaikki värit käy :) Ja tuosta ilmoituksestani näetkin mitä mulla olis antaa vaihdossa. Jos on jotain erityistoiveita niin voin katsoa löytyiskö lanka-arkustani :)

Kat kirjoitti...

Vaihtoni Pirkkiksen kanssa meni aivan nappiin :) Kiitos emännälle upeasta ideasta!