sunnuntai 15. helmikuuta 2009

Askarteluhuone syynissä tänään :)

Tänään olen tehnyt hyvän työn :) Siivosin askarteluhuonetta. Ei se vieläkään ihan tiptop ole, mutta tavarat ovat nyt järjestyksessä. Tyhjensin yhden kiintonaisen kaapin varastoon ja laitoin kaikki kankaat kaappiin sekä osan neuletarvikkeista. Järjestelin kaikki kortit. Kamala määrä kortteja :). Mies teki uuniremonttia eli asenteli keittiön kaappeja paikoilleen. Sain kaikki ruokatarvikkeet laitettua keittiöön, ne oli minun askarteluhuoneessa. Huoneessa on vieläkin keittiötarvikkeita, mutta huomenna saan loput laitettua keittiöön, kun liimaukset ovat kuivuneet. Tässäpä minun askarteluhuoneeni kahdelta kantilta. Älkää naurako, sillä minun mielestäni se on siisti entiseen verrattuna.

Sisko kävi miehensä kanssa ja kahviteltiin. Minulla on ollut selkä kipeä koko viikon. Ensin vasen olkapää, sitten niskat ja takaraivo ja nyt ristiselkä. No nyt aion mennä suihkuun ja levätä loppuillan. Mukavaa viikon alkua ystäville.

5 kommenttia:

Niina kirjoitti...

Kivannäköinen huone, kyllä minä ainakin viihtyisin siellä askarrellen :-)

Toivottavasti kivut hellittää.

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Oioi, sehän on hienossa järjestyksessä! Toista se on minun nurkkaukseni, joka, mokoma, on ihan liian ahdas... Koitahan venytellä, jos kivut laantuisivat! (Oletko kokeillut Pilates-venytyksiä? Minulla pilates ynnä tai-ji auttavat melkein kaikkiin särkyihin - ehkä hammassärkyä lukuunottamatta :D.)

Liisa kirjoitti...

Sulla on iiissoooo huone omille jutuille. Mulla on pieni koppero :(

Palaga kirjoitti...

Todella siistiä!

Hyvää alkavaa viikkoa sinullekin!

Päivi kirjoitti...

Kylläpä on kaikki siististi järjestyksessä. Milloinkahan saisi oman nurkkauksen järjesteltyä. Lomaa vielä jäljellä joten toiveita on:)