tiistai 17. helmikuuta 2009

Siivousprojekti jatkuu....

Askarteluhuoneessa on tosiaan työtä, kun järjestelet kaikki kaapit ja laitat paikoilleen. Myös tämän tietokonepöydän seudun siivoilen samalla. Sain minä viime pyhänä valmiiksi mohairvillapaidan. Eli tässä se nyt on:


Matkukuus (kirsi-Marja) lähetti minulle ison kasan ääriviivatarroja. Ihania, siis tilailin nuo. Mieluummin ostan uutena kuin käytettynä. Eli käytetyistä on jo ääriviivoja otettu pois. Minä en tuollaisista käytetyistä maksa penniäkään. Taidan laittaa omat käytetyt tuonne Kierrätykseen. Laitoin jo jotain :)

No, pitää jatkaa siivousta.... Mukavaa iltaa ystäville.

7 kommenttia:

Blue kirjoitti...

Kiva kun on askarteluhuone. Jos ei haluttaisikaan siivota niin sen kun laittaa oven kiinni ja unohtaa koko jutun.
Onko selkäsi vielä kipeä? Jos on niin silloin älä ainakaan siivoile.....
neuvoo
täti-Blue

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Lääkäri lienee selkäsäryssä hyvä ratkaisu. Tosin meidän isännälle ne aina vain lisää troppia määräilee - fysioterapiaa sitten vähän nuukemmin... Jokos olet kokeillut tai-jia ;)? Ehkä onkin nyt ihan hyvä vähän askarteluita ja käsitöitä rajoitella, kun siinä tulee helposti huomaamatta oltua huonoissa asennoissa. Me sitten täällä vaihdellaan näitä kortteja, sinun "selkäsi takana" :).

-kati- kirjoitti...

mäkin kovasti YRITÄn siivoilla lankojani ja askartelu tavaroita kokoon ja järjestykseen. Mut olen laittanut sellai että ne olisi n. tämän vuoden puolella tehty :)
Niitä tavaroita kun löytyy joka pussista ja kulmista.
Pienet tilat kruunaa kaiken.

Kumpa olis itellä joku askarteluhuone. Mut hyvä jos on pöytä. Lattialla aika paljon askartelen, joka on todella puuduttavaa.

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Rhynah on Suomen-reissulla, joten eipä sinulla ole kiirettä postittamisen kanssa :). Pidän peukkuja ja kädet ristissä, että olosi siitä kevenee. Hyvää viikonloppua ja hyviä virkkauksia, jos se kerran sujuu!

Blue kirjoitti...

Moikka vaan taas kun tänne tulin vaikka -Ei oo ketään kotona!

Marde kirjoitti...

Rentouttavaa viikonloppua

Kat kirjoitti...

Hei! Kiitos ihanista korttimatskuista! Askartelin kolme korttia lähettämistäsi matskuista, kuvia blogissani :)