lauantai 17. tammikuuta 2009


Vuodatus on tosiaan ihan onneton. Yritin kommentoida Liisan blogiin, mutta koko ajan näytti vain, että kommenttia lähetetään. Siis, uudistusten myötä vuodatus on mennyt taaksepäin. Niin, Liisalle toivottelen oikein mukavaa viikonvaihdetta ja täältäkin mennään areenalle 6.2.2009. Siellä on Idols. Muuten päivä on mennyt mukavasti. Renja oli rippikoulussa ja minä mieheni kanssa kävimme kaupungilla. Olen värkkäillyt ystis juttuja ja muutapa en paljoa ole tehnyt. Ai niin, piancalta tuli kiitokseksi kirjastani ihanat mekkokäsipyyhkeet ja suklaalevy sekä kortti (osuva). Kiitos Pianca vielä kerran. Niin, kenellä ei ole vielä kirjaani "Kahdensuuntainen elämä", sitä voi kysellä minulta. Huom! Kirjoja jäljellä vain 10 kpl. Vaihdan mielelläni johonkin itsetehtyyn tai vaikka askartelujuttuihin.

Mukavaa viikonvaihdetta kaikille ihanille lukijoilleni!

2 kommenttia:

Minna kirjoitti...

Kirjasta kyselen, mistä se kertoo ja paljonko on sen "arvo rahassa"? Kun ajattelin, että jos johonkin itsetehtyyn vaihtaa, niin kattaako esim. lapaset sun kustannukset :) Olis kiva jos menis 50-50. Voisin nimittäin lla kiinnostunut siitä kirjasta :D

Liisa kirjoitti...

Kiitos samoin sinulle mukavaa viikonvaihdetta ja jospa nähtäisi Areenassa sitten. Vuodatus on ihan kamala nykyään. Hitaammaksikin mielestäni muuttunut.