tiistai 20. tammikuuta 2009

Vintagedeco

Minulla oli vintagedeco kierron päällä ja tänään se palautui kotiin. Suuret kiitokset kaikille tekijöille iki-ihanista sivuista.
Eli kiitokset menee Anutiinalle, Annehelenalle, Tanjalle, Pappipuikoissa, Nirunarulle,Orvokille, Miialle, Ritulle, Kirsi-Marjalle, Kotkottimelle, Annifannille ja tikuveelle (kaksi sivua).
Arvontageneraattori arpoi numeron 6 ja sivun 6 oli tehnyt Orvokki. Onnea! sinule tulee lähiaikoina pieni palkinto. Tässä Orvokin sivu!


Aivan ihastuttava sivu, niin kuin kaikki muutkin sivut koko decossa. Tässä decossa on vielä vapaana kolme sivua. Haluaisiko joku tehdä?

Minua jännittää viimeinen saylähetys :) Olen malttamaton. Pienoinen aavistus on kyllä, mutta minä kerron sitten myöhemmin osuiko arvaus oikeaan. Jännästi oli say kommentoinut, että elä vedä itteäs piippuun :) Minua sanottiin pienenä piipuksi.

Töissä oli kamalan rankka päivä ja koko alkuvuoden on ollut tosi kiirettä. Minua alkaa kyllästyttää koko työn teko. Pitäisi olla kymmenen korvaa ja kymmenen käsiparia yhtäaikaa. Niin päällekkäin tulee työt. Joku huutelee, tilaa sitä, toinen soita taksi, kolmas pyyhi tietokoneet, neljäs kontaktoi kirjat, viides kopioi, kuudes asenna puhelin, seitsemäs neuvo, kahdeksas enpä jaksa luetella. Mutta valtavaa häslinkiä on ollut viime päivät. Mulla särkee päätä ja tuntuu, että voimat loppuu kesken.

Joka tapauksessa, oikein mukavaa loppupäivää ihan kaikille.

4 kommenttia:

AnneHelena kirjoitti...

Hei Pirjo!
Tuhannesti kiitoksia sinulle Say7:n ajasta en olisi kyllä osannut arvata, että sinä olit minun sayni hyvin osasit säilyttää salaisuuden.
Voin tehdä decoosi sivun: )

orvokki kirjoitti...

Hei vaan ja kiitokseni arvonta voitosta hassu juttu oli vuodatus tehnyt tempun minullekin piti toista kautta tulla tänne kun oli kaikki ihanat blogi linkit hävinneet mutta kaikki hyvin löysin sinut :)

Palaga kirjoitti...

Pirjo! Muista levätä ja vetää rajaa menoihisi, terveys on kultaakin kalliinpi!

Pilli kirjoitti...

Blogissani on sinulle jotain!