tiistai 27. tammikuuta 2009

Valtavan ihana paketti say7:ltä

Tänään töistä tullessa kurkistin postilaatikkoon. Postia oli taas jonkin verran. Yksi kirje oli ylitse muiden. Minun salainen askarteluystävä oli lähettänyt minulle pullean kirjekuoren. Innokkaana availin pakettia. Ja sieltähän putkahti vaikka mitä ja ihanaa itämaista.
Say oli tehnyt minulle valtavan kauniin kaulakorun nahkanauhalla.skärppidecovihko pyöreässä tinapurkissa,
Korutarvikkeita (teen myös koruja joskus :)), ihanassa itsetehdyssä rasiassa,
atc-tarvikkeita, (kortteja kahdenlaisia pino, vaaleanpun. ääriviivatarroja, nauhaa,sydämiä, itämaisia tarroja, taustapapereita, metallikoristeita, pelikortteja, kuvallisia)
postikortteja,
servetti,
papereita ruusuisia,
5000 miljoonaa :)
leimakuvia, itämaisia
Tulikohan kaikki!
Tässä kaunis kortti ja atc-kortti

Tässä koko kirjeen sisältö muuten (ei meinannut mahtua yhteen kuvaan)


En kyllä olisi uskonut, että saykseni paljastui Pappipuikoissa :) Hän harhautti minua niin, että hänen miehensä oli kirjoittanut kaikki kirjoitusosiot. Minä ihmettelinkin käsialaa. Minulla oli aivan muut ajatukset sayni suhteen. Siis jokaikinen paketti oli ajatuksella tehty ja minun mieleisiäni juttuja aina sieltä löytyi. Tosiaan, olet käynyt blogissani usein :). Suuri kiitos sinulle Say7, Pappipuikoissa tästä ihastuttavasta ajasta ja mehän vielä törmäillään :)

5 kommenttia:

Kati kirjoitti...

Mukavaa saada tuollaisia paketteja! Iloista tiistaita täältä likkalauman seasta =)

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Heh-heh, no sittenhän me ukkokullan kanssa onnistuimme :D. Olihan siinä kieltämättä vähän miettimistä. Mietin, mahdatko postileimasta tunnistaa. Kortitkin yritin kyllä aina väsätä semmoisia, etteivät olisi niin "minun näköisiä", ja lähetyksistä mietin, että olisi jotain, mitä en ole laittanut muihin vaihtoihin, joita blogissani esittelen. - Enpä osallistu seuraavaan Say8:aan minäkään: tuli hiukka Say-väsymys jostain syystä. Mutta Korttiystävä-jutussahan me olemme näemmä molemmat mukana :). Ja ilman muuta törmäillään täällä jatkossakin!

AnneHelena kirjoitti...

Hei Pirjo!
Kurkkaa blogiini siellä on sinulle jotain : )

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Ai niin, niistä postikorteista piti vielä kertomani: Niissä on mukavannäköistä materiaalia ATC-kortteihin myös, jos haluat käyttää. Sikäli ne ovat kyllä mielenkiintoisia kortteja, että ovat synnyinkaupunkini Vammalan suvitapahtuman, Vammalan Vanhankirjallisuudenpäivien kortteja. Nythän Vammalaa ei enää ole, kun kuntaliitosten myötä siitä tuli vuodenvaihteessa Sastamala! (Mieheni on syntynyt samalla paikkakunnalla kuin minä, mutta 2 vuotta aiemmin. Hänen syntymätodistuksessaan lukee "Tyrvää", sillä siihenkin väliin osui paikkakunnalle nimenmuutos!)

Palaga kirjoitti...

Upean paketin olet saanut. Tuo korttien askartelu alkaa kiinostaa yhä enemmän, kun katselee noita salaisia lähetyksiä.

Ihana sivupohja, ja juuri enkeleitä niinkuin sinulle sopii!