keskiviikko 14. tammikuuta 2009

Arkista keskiviikkoa!

Tosiaan arki painaa päälle. Postista ei tule kuin laskuja :(. Lisää menoeriä on odotettavissa, kun meille tulee alakertaan uuni. Keittiöstä on jo kaapit pudotettu ja astiat ovat pahvilaatikoissa. Eli sekasotkua vaan. Saadaan tuota sähkölaskua vähän alhaisemmaksi, kun tulee uuni myös alakertaan. Uuni maksaa itsensä parissa vuodessa takaisin, kun puut ovat ilmaisia.
Minä olen väkerrellyt ystävänpäivä juttuja ja kortteja olen myös tehnyt vinon pinon. Millään en ehdi kaikille tehdä kortteja, kun teitä ystäviä on niin paljon. Harmi! Ainakin parillekymmenelle lähetän jotain, edes sen kortin.
Oikein mukavaa viikon jatkoa kaikille, minä jatkan.....

5 kommenttia:

Palaga kirjoitti...

Olisipa mukava tehdä kortteja yhdessä jonkun kanssa. Minulla ei tule niitä yksin näperreltyä.

Uuni on tosi hyvä lämmön tuoja ja säästäjä. Meillä, vaikka puita on jouduttu ostamaan niin uunin lämmitys kannattaa.

Pami kirjoitti...

Ja uunissa on tosi hyvä tehdä ruokia, jopa keittää perunat. Itse käytän leivinuunia joka käänteessä ja sähköhella on todella vähän käytetty!!

Olen jopa miettinyt oman blogin perustamista uuniruuille, kun niitä meillä jatkuvasti syödään. Ja hiilloksella voi paistaa makkarat ja perunat ja lämmittää ruuat... No, nythän oikein innostuin... :-)

Kati kirjoitti...

Jaksamista arkeesi. Uuni on ihana olla olemassa. Tuo mukavaa, edullista lämpöä, tunnelmaa ja samalla siinä valmistuu monet maukkaat ateriat ja leipomuksetkin. Me jatketaan keittiöremppaa ensi viikon lopulla...

say7 kirjoitti...

Elähän uuvuta ihtiäs ihan piippuun siellä :)

Kissapii kirjoitti...

Eikö kortit olekaan tulleet perille?