torstai 1. tammikuuta 2009

1.1.2009

Taisinpa nukahtaa kesken illan. Eli simahdin totaalisesti klo 20.00 ja nukahdin vaatteet päällä. En kuullut rakettien pauketta enkä mitään. Siinäpä hieno aloitus uudelle vuodelle. Sain paljon uuden vuoden tervehdyksiä blogikommentein, sähköpostitse, facebookista ja kännykkään. Suuret kiitokset kaikille toivotuksista ja minä toivottelen teille kaikille oikein hyvää tätä vuotta ja olkoon vuosi parempi kuin edellinen. Eilen sain tosi ihanaa postia. Ruiskaunokki muisti minua ihanalla paketilla. Suuret kiitokset sinulle. Paketissa oli käsivoidetta, pehmolelun kaavat, koristeita. Tosi tarpeeseen kaikki!

Toinenkin yllätyksellinen paketti tuli Kiinasta :) Meillä oli yksityinen vaihto Helin kanssa. Minä lähetin Helille ja Heli lähetti minulle. Heli ei ole vielä saanut minun pakettiani, vaikka lähetin sen jo aatonaattona. Posti kulkee kaukomaille hitaasti. Toivottavasti Heli saa paketin pian. Kiitokset sinulle Heli. Paketissa oli nappeja (ihania), paperiaskartelukirja, ristipistotyö (siis minä teen), kangasta (tulee Renjalle pusero). Kortti ja kirje. Siis aivan ihana Kiinalainen paketti.


5 kommenttia:

piisku kirjoitti...

Blogisi vakiokävijä haluaa toivottaa Onnellista Uutta Vuotta 2009! Tuokoon se tullessaan mukavia hetkiä neulomisen parissa ;) Ilolla odotan SNY-rinkiä, kiitos emolle jo tässä vaiheessa urakasta :)

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Oooh, nyt käyp katteeks tuo kiinalainen paketti :) Minulla oli teinityttönä eteläkorealainen kirjeenvaihtokaveri (nimeltään Mi-Kyoung Lee), ja häneltä sain kanssa aina kaikkea ihanaa!

tuulis kirjoitti...

hih, minä meinasin kanssa nukahtaa kasin pintaan eilen, mutta sain sitten spidettyä silmäni auki puoli yhteen... kummaa, kun normaalisti olen valvonut yhteen-kahteen ilman mitään ongelmaa, niin sitten uusi vuosi meinasi olla poikkeus tapaus.

Heli kirjoitti...

Pakettisi tuli tänään perille tänne Kiinaan! Suurkiitokset! Piti ottaa siitä kuva, mutta Vanha Auto katosi parempiin suihin jo matkalla postista kotiin ;-)
Kovasti tekee mieli jo pistää puikot suhisemaan, joten mitäpä tässä enää koneen ääressä istuskelemaan. Kiitos sinulle vaihdosta!

Ja jos "pappi puikoissa" on oikeasti kiinnostunut vaihdosta, minun yhteystietoni voi välittää hänelle. Minulla on aina puutetta Suomi-jutuista, joten mielelläni hänellekin voin paketin koota.

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Tulinpa sinullekin huikkaamaan, että eiköhän vain vaihtomme Helin kanssa toteudu, eli kiitos "välityspalvelusta" :D