torstai 11. kesäkuuta 2009

Yllätyspostia

Tänään Päivi yllätti minut täysin. Kiitokseksi ystävyydenpeitosta hän laittoi minulle ihanan itsetekemän huivin, Tildan kevät - kirjan ja ihanan laukunpidikkeen. Tuo on tarpeen, kun minä rätkään yleensä laukkuni lattialle. Ihanaa, Tildakirjasta saan uusia hahmoja ommeltua. Tarkoitus on ommella pojan pikkuisille jotain kivaa. Äsken kävin Savisutin paketin kaupalta ja tietysti Päivin ihana huivi kaulalla. Suuri kiitos Päiville. Tässä ystäväni Päivin lahjasta kuvaa :

Savisuti laittoi kiitokseksi snyemoilusta itse tekemän tytön ja kynttilän. Tosi upea. Mutta aivan ehjänä se ei tullut minulle. Toinen jalka oli poikki. Nyt kun tietäisi millä sen voi liimata kiinni. Haleja ja kiitos Savisutille.3 kommenttia:

orvokki kirjoitti...

Tottahan toki mahdut decoon mukaan
Kiitos sinulle

"pappi puikoissa" kirjoitti...

No oletkin saanut ihanaa postia!

Kati kirjoitti...

Voi että oletpa saanut kauniin huivin, tosi hieno. Onpa tuo patsaskin kaunis, harmi, että se oli rikkoutunut. Vai blondi sinusta tuli? Täällä blondista tuli brunetti. Juu, kyllä sitä aina jossain vaiheessa tulee olo että on sitä vanha, siis itsellänikin, etenkin jos joku hyvin nuori ja nätti on siinä vieressä, heh.