maanantai 29. kesäkuuta 2009

Kesäkuun toverin viimeinen lähetys

Koko kesäkuun ajan on minua ilahduttanut Tanja toverikuussa. Suuret kiitokset Tanjalle toveruudesta ja mikä ihana lähetys nytkin oli. Kuusi ja puoli arkkia (A4 kokoa) ihania 3D-kuvia. Minulla ei noita vielä ollutkaan.


Minun lähetykseni Tanjalle voitte kurkata Tanjan blogista. Minä kuvaan vain saadut lähetykset, en niitä, joita itse lähetän.

Tulimme Renjan kanssa kaupungista yhden aikaan. Läksimme shoppailemaan jo aamu kahdeksan autossa. Kaikkea ihanaa tarttui taas mukaan. En ymmärrä, vaikka langat ovat nyt JoenLangassa tosi halpoja, niin noin 30 euroa meni sinne :). Kaksi täyttä kassillista. Tiimarissa kävin myös hamstraamassa, siellä oli jopa 90 %:n ale. Sain sinnekin uppoamaan 12 euroa. Renja osti kahdet kengät ja minä yhdet. Bikinitkin Renjalle ostimme sekä tietysti yksi DVD-läksi matkaamme. Kahvilla kävimme hallin kahviossa heti aamutuimaan ja Isossa Myyssä söimme kana-ateriat klo 11.00 aikoihin. Jotta taas on tuhlattu. No, Jyväskylässä sitten lisää :) Mukavaa viikkoa ihan jokaiselle.

1 kommentti:

tuulis kirjoitti...

:O kaksi kassillista ja 30 euroa? Siis halpaa, kun vertaa että ruokakauppaan saa ( ainakin minä) menemään herkästi sen 30 e ja hyvä jos yhden muovikassillisen kannan ulos tavaraa, nii enkä edes osta kalleimpia tuotteita.

Kivalta kuulostaa teidän kaupunkipäivä :D