lauantai 20. kesäkuuta 2009

Juhannuspäivä

Tänään kävimme Kesälahden lähellä kahvilla :). Pitäähän sitä jossain näin Juhannuksena käydä. Ostin sieltä pari jääkaappimangeettia ja askartelupussin (puisia koristeita yms). Pussi maksoi vain 10,80 euroa ja oli melkein kilon painoinen. Kaikkea pientä jännää tuo pussukka sisälsi. Olen koukutellut tänään Annehelenan peiton loppuun. Ja tässä se ihanuus on.
Aamusella imuroin ja siivoilin aaton jäljiltä :). Grillasimme pihalla lohta, makkaraa ja juustoleipiä. Letut paistoin sisällä. Vaikka välillä tihuutti vettä, niin viihdyimme silti ulkona. Koirat hääräsivät ympärillämme ja pupujussi loikki pihahäkissä. Simba välillä kävi katsomassa ja vartioimassa pupua. Niin, viikko lomaan. Jokohan ensimmäisellä viikolla suunnistan Jyväskylään? Katsotaan nyt. Pitää skriivata veljelle, että on kotona. Mukavaa kyllä nähdä Päiviä. Mutta nyt taidan loppupäivän rentoutua ja mennä lukemaan yläkertaan. Menossa on tosi vanha kirja "Kotiopettajatar" Mukavaa viikonvaihdetta blogini lukijoille.

2 kommenttia:

Päivi kirjoitti...

Siitä tuli kaunis:).. olet taas ollut ahkerana. Odotan innolla tapaamistamme. Hyvää juhannusta!

Anonyymi kirjoitti...

Kaunis ja iloisenoloinen on peittosi! Tulipa mieleen, että kirjan voisi kirjoittaa peitteen tekemisestä, joka tilkulle oma lukunsa. Mitäpä mietti tekijä mustaa tilkkua tehdessään, tai valkoista? Äitini näppärät sormet oat virkanneet samantapaisen peitteen kymmeniä vuosia sitten. Nyt se on minulla muistona hänestä. Hyvää Juhannuspäivää Sinulle! t. DeLilah