sunnuntai 7. kesäkuuta 2009

Sunnuntaita!

Aika viileä keli tuolla ulkona. Renja käväisi kaverinsa rippijuhlissa. Itse olen tehnyt käsitöitä. Eli olen yhdistellyt ystävyyden peittoa Annehelenalle ja tehnyt pipoa Renjalle. Sisko tuli nyt iltapäivällä käymään ihan yksikseen ja tietysti tuliaiset mukana. Ihanat, kiitos systeri.Sisko opetti minulle myös palmikkoneuleen ja minä voin nyt tehdä Renjalle villapaidan (musta lanka jo odottamassa) ja siihen koristeeksi palmikkoa hihoihin ja etumukseen. Kiitos opeutustuokioista. Toivottavasti korttikärpänen puraisee sinuakin siskoni :)

Niin, olen nyt neljän lapsenlapsen mummo. ( 10.7.99 tyttö, 20.9.2005 poika, 10.5.2007 tyttö ja 6.6.2009 poika eli edellisen pikkuveli :).

Paketoin lahjan ja kirjoitin jo aikaisemmin tekemäni kortin poikavauvalle. En vielä tiedä, milloin vanhemmat jaksavat ottaa meidät vastaan, että saisimme tervehtiä pikku tulokkaan.

Nyt käsitöiden pariin. Mukavaa alkavaa viikkoa.

6 kommenttia:

marelo kirjoitti...

onnea uudesta tulokkaasta mummille

Sanna kirjoitti...

Onnea nelinkertaiselle mummulle!!!!

Kati kirjoitti...

Onnea mummelille, lastenlapset rikastuttavat äitien elämää entisestään! Kivoja tuliaisia olet saanut, joskus noita pyyhkeitä olen itsekin värkännyt!

Palaga kirjoitti...

Onnittelut uuden mummotettavan johdosta!

Liisa kirjoitti...

Onnea mummolle!!!

Päivi kirjoitti...

Onnea vaan mummulle!!