keskiviikko 3. kesäkuuta 2009

toverikuu ja lahjuksia

Olen tosiaan ollut nettipimennossa ja olen ollut kuin käsille lyöty. Ja nyt kun pimento antoi valoa, niin kuvat eivät lataudu. Eilen sain jo kesäkuun ensimmäisen lähetyksen pariltani Tanjalta (linkitän myöhemmin). Tanja laittoi Daimsuklaata, mikä syötiin Renjan kanssa puoliksi eilen ja myös kahdenlaisia kukansiemeniä. Laitan ne pyhänseutuna maahan. Kovin tarpeellista ja mukavaa. Kiitos Tanja.
Olen toiminut kevään snyemona ja sain muistamisia Sarilta, Marjutilta ja Karoliinalta. Nyt meni lahjat vähän sekaisin. En muista mikä on keneltäkin, niin innoissani olin ja olen vieläkin. Kaikki suklaa kyllä kuluu tänä iltana Renjan ja minun toimesta. Silmukkamerkkejä sekä puikkomerkkejä olenkin jo haikaillut. Kaupungissa käydessä en ole ikinä muistanut ostaa. Tuo patalappu on ihana. Saisinpa vielä ohjeen semmoisen tekoon. Muistikirja tuli tarpeeseen ja ihanan näköinen vielä. Säästän sen syksyn snyblogin muistiinpanoihin. Siis joudun aika paljon tekemään myös käsin muistiinpanoja. Suuret kiitokset Marjutille, Sarille sekä Karoliinalle. Te teitte muuten niin synkeästä päivästä valoisan. Oikein ihanaa iltaa ihan kaikille.

2 kommenttia:

tuulis kirjoitti...

No höh, mikäs teidän nettiyhteydessä on?
Kaverilla on jo, ainakin kolmatta jos ei neljättäkin kesää ongelmana että ei meinaa päästä nettiin vaikka kone on ok, yhteys on ok, niin jokin vain mättää ja hänellä tätä tapahtuu vain kesäisin.

MarjutJ kirjoitti...

Patalapun ohje löytyy täältä:

http://harmis.vuodatus.net/blog/888789

Toivottavasti suklaa maistui;)