torstai 5. maaliskuuta 2009

Varhaista aamua!

Olen ollut jo tunnin hereillä. Päätä särki, niin oli pakko nousta ottamaan lääkettä. Eilen oli taas verenpainelukemat pilvissä. 179/110. Edellisenä päivänä siivoilin vaatehuonetta ja kävin fysikaalisessa hoidossa. En näköjään siedä yhtään rasitusta.


Mutta iloisempiin asioihin. Minuakin muisti sny :) Eli viime kevään sny Päivi. Sain eilen ihanan paketin Päiviltä. Oli lappuja ystävyyden peittoon, lankoja omaani peittoprojektiin ja niin tarpeellisia Pääsiäiskorttitarvikkeita. Noista korteista on aikomus tehdä työpaikkani vanhukselle, jokaiselle Pääsiäistervehdys minulta. Suuret kiitokset Päiville, sinä se osaat minua ilahduttaa :)Niin, eilen teimme retken Valamoon. Menimme katsomaan, mitenkä se tyttö pärjää siellä. Ensin tietysti menin myymälän puolelle, kun olimme sen verran ajoissa perillä. Ostin puolenkymmentä korttia, erilaisia ja Valamon viiniä pullollisen. Sen jälkeen lähdimme kahvilaan, missä tapasimme kaikki riparilaiset ja tietysti heidän joukossaan oli tyttäremme Renja. Heillä oli syönti ja me omaiset joimme kahvia. Katsastimme riparilaisten majapaikan ja opetustilat, jossa oli myös oikein hauskaa ohjelmaa. Leiriläiset, kaikki, olivat aivan mahtavaa porukkaa ja tytär oli innoissaan. Ei kiusaamista tai nälvimistä, kuten viime vuonna koulussa. Lopussa läksin laittamaan kenkiä jalkaani. Kuulin, kun mieheni ja J-P/kitaransoittaja/laulaja, seurakuntatyöntekijä nuori mies juttelivat antaumuksellisesti vanhoista autoista. Tämä mies olikin tuttu. Oli käynyt monta kertaa meidän pihalla juttelemassa. Kaikki ohjaajat pyysivät Renjaa kovasti isoseksi seuraavana vuonna. Ja taisipa Renja saada kitaransoitonopettajankin J-P:stä. Eli näin ne asiat järjestyy ja Luoja pitää huolta omistaan.

Oikein mukavaa päivää kaikille.

7 kommenttia:

PäiviS kirjoitti...

Huomenta vaan. Mukava juttu, että Valamon vierailu oli onnistunut ja että pystyin piristämään päivääsi:)

Kati kirjoitti...

Hyvää huomenta sinullekin. Onpas sulla paineet korkealla. Otahan iisisti! Mukavaa saada tuollaisia paketteja, tulee täälläkin hyvä mieli! Onpa mielenkiintoisessa paikassa rippileiri. Puitteet on ainakin upeat. Hyvää loppuviikkoa sinulle!

Palaga kirjoitti...

Toivottavasti saat RR-lukemat alas! Mullakin lähentelee diastolinen 100 ja välillä ylikin. Soitin tänään ajan psykiatrilleni ja yritän saada tuon lääkityksen remonttiin. Siitä se johtuu mulla ja siihen on tultava nyt muutos.

Hyvää vointia sinulle!

Blue kirjoitti...

Renjalla on mukava riparipaikka.Kiva kun kävitte helssaamassa.
Jos lähtee ensi vuonna isoseksi, niin onko sekin Valamossa.

AnneHelena kirjoitti...

Toivon, että voit jo paremmin, korkealla nuo sinun paineet on.
Lähetän täältä parantavia lämpimiä haleja!

Hanne (korttitehdas) kirjoitti...

Hei Pirjo, toivottavasti voit jo paremmin. Meillä olisi suunnitteilla askartelutapaaminen 23.5, lisätietoja löydät sivuiltani, käyhän tutustumassa ja saa mainostaa muillekin :)

Sinikka kirjoitti...

Ihana leiripaikka Renjalla! Voimia sulle ja koko perheellesi!