perjantai 27. maaliskuuta 2009

ATC-vaihto ja toverikuun viimuinen

Meillä oli Tarinatuvassa atc-swappi, aiheella Vintage. Tässäpä kaikki kauniit kortit:

Ylhäältä vasemmalta: Orvokki, Marja-Leena,Raija, mie ite :),

Alarivi vasemmalta: Annehelena,Annifanni, Mardemoomika, leimakuva Orvokilta. Kiitokset kaikille ja suuri hali järjestäjälle eli Annehelenalle.

Posteljooni toi myös viimeisen toverikuun tältä kuulta. Suuret kiitokset maaliskuun toveruudesta Lumikille. Kirje sisälsi, namijuomaa+lusikan sekä suklaatia, namj.

Tänään on mennyt päivä hoidellessa Simbaa. Soitin eläinlääkärillekin. Oikea silmä on muurautunut umpeen. Aamulla se vielä sai silmänsä auki, mutta nyt se oikea silmä on kiinni. Eläinlääkäri sanoi, että pitäisi katella huomiseen ja jos ei korjaannu, niin Simba pitää viedä päivystykseen. Yritin hautoa kylmällä rievulla, mutta eipä poika antanut. Simba on ollut kovin hiljainen tänään. Ei vimmaa, kuten tavallisesti.

Renja menee taas täksi illaksi seukkarille ja huomenna kaupungille kaverinsa kanssa. Tyttö ei ole vielä ollut yksin ostoksilla tai ilman meitä. Tuleepahan harjoittelua. Olihan hän syksyllä Tiimarissa TET-päivillä.

Mitäs minä ja siippa keksitään, kun tuli yllättäin pari vapaata :) Ehdotuksia?

2 kommenttia:

PäiviS kirjoitti...

Yhteinen "vapaailta".... menkääpäs elokuviin tai sitten kotisoffalla istuskelua ja isäntä hieromaan jalkojasi. Kyllä te jotain keksitte. Leppoisaa viikonlopua!!!

Pike kirjoitti...

Sinulle on jotain blogissani :)