sunnuntai 1. maaliskuuta 2009

Ihana talvinen sunnuntai!

Tänään läksi meidän "vauva" riparileirille Valamoon. Ensi sunnuntaina on sitten Renjan juhla. Saatoimme tytön kirkolle. Kirkon jälkeen kävelin työpaikalleni Vaahterapihaan verenpaineen mittaukseen ( noin 2 km). Oikein ihastuttava keli oli astella, mutta huomsin siinä kävellessä, että minua häiritsee vastaantulijat, autot, vasaran naputukset yms. Eli minäpä huomenesta lähtien menen metsän rauhaan kävelemään. Ihana siinä ihan omissa oloissaan on kuunnella luonnon ääniä. No, verenpaine oli kyllä taas huipussaan 176/105. Jospa se siitä. Paljon vain ulkoilua ja lepoa. Välillä paineet olivat ihan säällisissä lukemissa. Viime yönä tosin pakotti kättä ja nyt koskee takaraivoon. Ja tietysti, tyttöä on ikävä jo nyt.
Mukavaa alkavaa viikkoa jokaiselle!

2 kommenttia:

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Toivottavasti paineet laskevat! (Metsä on siihen oiva konsti ;)!) Pian on teidän tytön ripariurakka ohi, meillä vasta jumalanpalveluksista nimiä keräillään. Onneksi on tuo "oma" kirkko ihan vieressä, joten neljästä osallistumismerkinnästä on jo 3 saatu :).

marelo kirjoitti...

meilä sukulaispoika käy myös tällä hetkellä riparia ja niillä tarvii kymmenen kirkossa käyntiä merkata.Et vaihtelee aika paljo n eri paikkakunnilla