keskiviikko 25. maaliskuuta 2009

Kirpakka pakkassää

Olipa ulkona kirpakan kylmää. Renja meni kouluun ja minä saatoin tytön Simban kanssa. Tulipahan ulkoiltua. Simba on vähän hankala talutettava, kun se rupeaa tappelemaan hihnan kanssa. Murisee ja ärisee. No, ei tietysti koko matkaa. Lähtiessä vähän matkaa ja loppumatkasta vähän. Ei se poika kyllä muita koiria noteeraa. Kulkee vain nokka pystyssä ohi. Oiskohan vähän ylpeä? Tänä aamuna en oikein mitään pohtimista saa aikaiseksi, mutta ajattelin tämän päivän "Päivän sanasta" tehdä atc-kortin. Erilaiseen vaihtoon ei ole vielä ilmottautunut kuin "esteri". Joten kaikki mukaan. Minusta tämä on aika haasteellinen tehtävä ja olisi mukava nähdä useammankin tekeleitä.
Päivän haaste: Mikä olisi tämän päivän puheenaihe?

Kertokaa minulle ja linkittäkää kommentteihin, jos omassa blogissanne kirjoitatte päivän polttavista kysymyksistä.

4 kommenttia:

tuulis kirjoitti...

Ole ylpeä koirastasi! :D

minun tohelo haukkui tänä aamuna taas vimmatusti, tosin häntä heilui koko ajan. Mutta taas, eläinlääkärissä ei haukkunut kun rokotuksilla käytiin. :D

Mielenkiintoinen tuo atc-kortti vaihto juttu, mutta en uskalla osallistua kun en ole vielä sitä ensimmäistäkään atc-korttia saanut alulle.

Aurinkoisia terveisiä kainuusta! :D

Anonyymi kirjoitti...

Heipsan, täällä yksi "pikkusen hullu" ilmoittautui tuohon haasteeseen ja en ole minäkään tehnyt yhtä ainoata ATC:tä eläissäni, mutta nythän on syy tehdä... Tuulis mukaan vaan:)) Tuolla jo kyselin blogiystävältä kiireellisesti neuvoja mitä se ATC oikeastaan tarkoittaa - ne mitathan siinä oli ne tärkeät ainakin - eikös se niin ollut?

Rhynah kirjoitti...

Hei Pirjo! Suuret kiitokset ihanasta Korttiystävä-lähetyksestä! :) Oikein ihana kortti ja ihania askartelumateriaaleja (sattui sopivasti, että minulla on noista kukista jo entuudestaan samaa sävyä - vain pienempiä kokoja). Mitä muuta korttiaskartelija voisi syntymäpäiväkseen kaivata? Ehkä palan kakkua, mutta sitä on vaikea postitse lähettää. ;)

Bloggailen kuvien kanssa kunhan saan kuvat siirrettyä tietokoneelle. :)

Lumikki kirjoitti...

Kiitos toverikuu lähetyksestä. Tuli jo tiistaina, mutta nyt vasta muistin, etten ole tainnut muistaa kiittää. On kuitenkin perille tullut:)