perjantai 14. marraskuuta 2008

Viikon loppua!

Tänään sitten kävin mammografiassa. Viimeksi, pari vuotta sitten, kun kävin siellä, niin monen kuukauden kuluttua tuli vihainen puhelinsoitto, että miksi en ole ottanut yhteyttä. Ajattelin silloin kaiken olevan hyvin. Siksi en soitellut perään. Piti käydä uusintakuvassa ja onneksi siellä oli vain jotain kalkkeumia. Minulle on tärkeää käydä näissä kuvauksissa, koska äidiltäni oli leikattu molemmat rinnat rintasyövän takia. Olen ostanut kirjakaupoista kyniä yms. rintasyöpätutkimusten hyväksi. Niin, nyt sitten taas odotellaan.
Kävin minä vähän hamstraamassa kaupoissa. Ostin tummanharmaan puolipitkän villakangas takin, juhlapuseron (mustan) ja mustat rintsikat. Laitan ne päälle, kunhan olen menossa sinne kultaisen ansiomerkin jakoon. Kuvaa tulee blogiin :). Kävin Tiimarista hiukan Joulumieltä hakemassa. Koristeita ja sen sellaista. Kaupunkireissu teki yli 200 euroa ja huomenissa menemme etsimään tyttärelle takkia ja talvikenkiä. Kiitos äidin, perintörahat tulivat.
Kiitos sny kommentoinnista. Olipa kivaa, kun kävit. Paketeista on ollut suuri ilo. Kiitos myös Pikelle (kaimalle) blogivoitosta ja Palagalle kiitos, kun luet blogiani.
Ai niin, kummitytölle Ugandaan kävin ostamassa englanninkielisen alakoululun opetuskirjan. Sain vielä kirjakaupasta tarroja tytölle lähetettäväksi. Sekä mittataulukon. Kirjastakin sain pari euroa alennusta. Syynä oli, koska lahja menee niin kauas ja hyvään tarkoitukseen. Sylvia on 8-vuotias reipas koululainen.
Mukavaa viikonvaihdetta kaikille ja voikaa hyvin.

6 kommenttia:

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Mukavaa viikonvaihdetta sinullekin!

nirunaru kirjoitti...

Mielestäni sulle kuuluu ruusplakaatti minulta :)

Palaga kirjoitti...

Minultakin saat ruusun blogistani!

Katilein kirjoitti...

Blogisi tausta on todella ihana! Hienoa, että sinulla on kummilapsi Ugandassa, arvostan sellaista kovasti. En olisi kuvasi perusteella lainkaan ajatellut, että olet mummeli :) Toisen kautta oma äitinikin on ollut mummeli kohta jo kahdeksan vuotta vaikka hän on vasta 50-vuotias.

AnneHelena kirjoitti...

Hei!
Blogissani on sinulle jotain : )
Mukavaa viikonloppua halien kera!

DEBBY kirjoitti...

Toivottavasti kaikki on hyvin.
On upeaa etta sinulla on kuumilapsi Ugandassa .Taytyy hattu nostaa.
Debby