maanantai 24. marraskuuta 2008

Talvista maanantaita

Otin äsken kuvan meidän talvisesta pihapiiristä. Niin se vain meilläkin oli melkoinen myräkkä. Sähköt onneksi eivät katkenneet. Yrittelivät kyllä. Sai vähän väliä laittaa tietokonetta uudelleen auki.
Töissä olin ja tosi kiirettä siellä oli. Tänään tein tilaukset, maksoin laskut, tein suihkulistan joulukuulle sekä esitevihkosen omaisille. Ylihuomiseksi jäi kutsukorttien laitot ja loput joulukortit. Joulukortteja tein viime viikolla 16 kpl ja toiset 16 saan vielä tehdä. Niin, huomenna minä menenkin kaupunkiin työasioissa. Samalla pitää käydä ostamassa neliökorttipohjia, ääriviivatarroja (Hyvän Joulun toivotuksia) ja 3D-tarroja. Työpaikalle olen myynyt tekemiäni 3D-joulukortteja jo yli 20 kpl. Vielä on korissa toiset 20 kpl. Itse lähetän tyttärentyttären luokkalaisten tekemät Joulukortit. He keräävät rahaa luokkaretkeen.
Tyttären kanssa suunnitellaan matkaa ensi vuonna joko Iso-Britanniaan tai Pariisiin. Tytär olisi halunnut lähteä kielimatkalle, mutta isäntä ei anna siihen lupaa. No, menemme tyttären kanssa kahden.
Kiitos kaikille kommentoijille. Ja kiitokset onnitteluista. Kyllä täällä käy ahkerasti väkeä :)
Mukavaa loppupäivää ystäville!


www.hostdrjack.com

2 kommenttia:

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Myräkkä oli täälläkin, mutta lunta on silti maassa vain vähän. Enimmäkseen oli siis vain tuulta, ei niin paljon sadetta. Olepas varovainen tietsikan kanssa, vai onko sinulla vikavirtasuoja? Meillä on kone mennyt joskus rikki jännitepiikin takia, kun sähköt ovat katkenneet kesken tietsikan käytön.

Palaga kirjoitti...

Hiki pipossa olen tehnyt tänään lumitöitä ja kävellyt parin kilometrin matkan kaupalle. Näin se talvi näyttäytyy, vai liekö jo pysyvä?