keskiviikko 12. marraskuuta 2008

Tämä on tätä

Oikein mukavaa keskiviikkoa kaikille. Kirjoitin jo yhteen kertaan tämän, mutta kaikki hävisi. Tänään läksi Jouluista postia Anutiinalle ja Oopolle. Joulumuorin yllätyskin on valmis. Vielä pitää paketoida ja ensi viikolla parini saa sen. Pakettia ei saa avata ennen Joulua :). Isäinpäivänä oli kovin harmaata ja sateista, mutta lapset ja lapsenlapset piristivät käynneillään päivää. Isä sai ansaitusti lahjoja ja onnitteluja ja Renjakin sai synttärilahjoja. Pleikkari on nyt aivan uusi. Kallis hankinta, mutta mitäpä sitä ei omalle tytölle, kun täällä etään perällä asustellaan. Ei ole mitään harrastuksia ja kaverit ovat kaukana. Odottelen tässä snyn viimeistä pakettia ja paljastusta. Jännittää :) Lisäksi skyn pitäisi laittaa marraskuun paketti. Onpahan mitä odotella. Keväällä en osallistu vaihtoihin. Emoilen sny-rinkiä. Siinä on varmaan työtä, mutta kivaa se on. Ilmoittelen sitten kun snyblogi avautuu. Ilmottautumiset alkavat 15.12.2008 ja kierros alkaa 1.2.2009.
Meidän Samulin toinen jalka roikkuu. Viime perjantaina se rupesi ontumaan. Eikä ota toiselle jalalle. Vääntelimme ja kääntelimme jalkaa. Kipua se ei tunne. Perjantaiaamuna oli oksennusta lattialla. Olisikohan saanut epilepsiakohtauksen ja jälkimaininkeja. Eli aivot eivät anna käskyä jalalle. Pitänee käyttää lekurilla.

Mukavaa viikonloppua kaikille Joulupukin vilkutusten kera.

5 kommenttia:

Hanne (korttitehdas) kirjoitti...

Tässäpä sinulle kirjain, K, oleppa hyvä :)

Nina kirjoitti...

Tuhannet kiitokset ja halaus aivan ihanasta askarteluvaihtolähtyksestä! Oli kyllä aivan U-P-E-A, kaikki oli just semmoista mitä me käytetään askartelussa ja se lehti oli kertakaikkisen mahtava! Oletko itse tehnyt sen kauniin korun? Sekin niin onnsitunut valinta, juuri minun väriseni ja tyyliseni. Ihana, ihana piristys päviään, KIITOS!! =0)
ps. pikkupojat varas sen mustan tähtikuvioisen aaltokartongin heti omiin juttuihinsa, niitä tehdään ens viikolla. :)

Nina vielä :) kirjoitti...

ja painovirhepaholainen oli mukana edellisessä kommentissa.... oon niin innoissani näköjään =D

Anutiina kirjoitti...

Kiitos kirjasta, se tuli juuri postilaatikkoon (kukahan se verhonraosta kytisti postiautoa---?en tunnusta!):) Selasin sitä pikimiten ja vaikuttaa mielenkiintoiselta! Täytynee sujahtaa lueskelemaan. :)))*meni*

Monaliz kirjoitti...

Eilen sain haettua paketin, ja kieltämättä kyllä sormet syyhyää, että pääsis jo sen kimppuun :D Nooh, pitänee yrittää kestää vielä n. 24päivää..
Pian lähtee täältä suunnasta myös paketti, viimeistelyjä vain vailla.