torstai 23. lokakuuta 2008


Tämän ihanan pystin sain Ritulta. Anutiina, Sanna ja Anna ojensivat myös tämän minulle. (Linkit sivussa) (Lämpimät kiitokset :)
Maininnan eteenpäin jakamisen sääntöjä ovat:1) Valitse viisi blogia, joita arvostat luovuuden, kuvituksen, mielenkiintoisen sisällön ja/tai blogosfääriin tehdyn panostuksen johdosta millä tahansa maailman kielellä.2) Jokainen annettu palkinto on henkilökohtainen ja sitä annettaessa mainitaan blogin kirjoittajan nimi sekä linkitetään palkittavaan blogiin.3) Palkinnonsaaja panee palkinnon logon blogiinsa.4) Logo tulisi linkittää alkuperäispalkinnon osoitteeseen.5) Palkinnonsaaja julkaisee säännöt omassa blogissaan. Kansainvälisen, Uruguaysta alkunsa saaneen palkinnon alkuperäiset säännöt ovat tässä.
Minä ojennan pystin seuraaville bloggaajille:
Perusteluna on se, että ko. henkilöt ovat uusia bloggeristeja paitsi Deppy, johon eksyin aivan sattumalta ja aivan ihana Tildafani :) Käyn kertomassa vähän myöhemmin heille tästä tunnustuksesta. Nyt on vähän väsy olo.
MUISTAKAA ARVONTA ALEMMASSA POSTAUKSESSA. ARVONTA PÄÄTTYY, KUN LUKEMA 1000 ON TÄYNNÄ.

3 kommenttia:

Blue kirjoitti...

Kiitos vaan pystistä. Tulen hakemaan sen kunhan saan taas kulissit pystyyn.
Ihmettelin, miksi ei blogissani näy kommentointirivit. Tein asetukset oikein mutta en saanut niitä näkymään.En sitten millään.Sotkin ulkoasunkin tyystin.
-Miksi mulle aina käy noin.Aina alussa jotain häikkää.
No, tänään otin uusiksi. Perustin uuden blogin ja olen siirrellyt juttuja sinne.
Sillä on uusi(heh vanhavanha) nimi. BLUE'S.
Ehkä tuo Blue sopii sittenkin paremmin vaikka olin olevinani siihen niin kyllästynyt.Tässä blogissa näkyy kommenttipaikka.HEH!
Osoite VOI olla tässä väärin.

Ansku kirjoitti...

Kiitos!!!

Sanna kirjoitti...

Hei Pirjo! Minä haluan myös muistaa sinua tunnustuksella =) Kiitos kivasta blogistasi!