torstai 16. lokakuuta 2008

Kitty 4 Oikein hyvää tätä päivää. Tänään olen ollut yksin kotona. Renja on kaverinsa luona yökylässä ja tulee vasta neljän jälkeen isänsä kyydissä. Postitin bloggerinpalkinnot Annehelenalle ja Mardemoomikalle. Lisäksi Annalle läksi paketti. Vielä postitin Sinuhe Egyptiläisen ystävälleni Päiville. Say:n viimeisen paketin laitan vasta viikonlopulla. Vielä on kesken eräs työ.

Eilen oli aikas raskas päivä. Meni monta tuntia pankissa. Eli me vaihdoimme pankkia. Nyt sekasotkut loppuu. Uuden pankin kanssa on vielä tapaaminen 30.10. Allekirjoitamme lainapaperit. Säästämme monta sataa kuukausilyhennyksissä.

Välillä pitää käydä gmailissa juttelemassa ystävien kanssa :)

Renja sai ihanaa postia :) Minä en oikein mitään.

Oikein ihanaa päivänjatkoa kaikille.

2 kommenttia:

say kirjoitti...

Kun ei postia tullut, niin tulee jotain kommenttien kautta edes. Odotan nimittäin innolla say7-kierrosta, että pääsen lähettelemään sinulle postia! Oikein ihanaa päivänjatkoa sinullekin ja hymyillään, kun tavataan ;-)

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Katohan, teidän tyttö pääsee oikein Valamossa rippikoulunsa käymään! Nytpä iski kateus melkein. Se on varmasti hieno ympäristö. Meidänkin poika nro 2 menee ensi kesänä riparille, mutta paikkaa ei ole vielä varmistettu. Luulenpa, että menee oman seurakunnan leirikeskukseen kumminkin. Yritin kyllä suositella lapinleiriä, kun olen aikoinaan itse ollut pohjoisessa omalla riparilla ja pitänytkin siellä aika monta sen jälkeen. Ja aina on ollut kivaa! (Tosin olen ollut n. 30 rippileirillä elämäni aikana ja KAIKKI ovat olleet kivoja.)