lauantai 18. lokakuuta 2008

Kädentaito messut

Tänään oli mukavaa kierrellä Liisan kanssa Areenalla Kädentaito messuilla. Liisa on aivan ihana ihminen. Oli tosi hauska tavata sinua. Liisa oli tehnyt minulle lahjankin. Miten ihana Tilda-muistio ja enkelitarroja. Kiitos tuhannesti. Minulla ei tietenkään ollut mitään (minun tapaistani), mutta aion kyllä lähettää sinulle mitä lupasin :). Tarjosin Liisalle kahvit kiitokseksi. Tässä ihana lahja:

Messuilta tarttui mukaan yhtä sun toista. Lankoja (esittelijä neuvoi uuden neulonta mallin), askartelutarvikkeita ja Tildaa. Joensuun Taitokeskus järjestää 20.11.2008 Tildakurssia. Aion mennä sinne. Ja Joensuuhun tulee ihan Tildailukerho ja olikohan niin, että myös Tilda-myymälä. Ihanaa. Aion ottaa kaiken irti.

Esterin ystävyyden peitto alkaa olla valmis. Viimeistään huomenna päivitän blogia Ystävyyden peitot ja aloitellaan peittoa Tuulalle. Aion ruveta neulomaan pörrölangoista lappuja noin 15 x 15 cm. Ja tietysti kaikki mukaan neulomaan noitakin lappuja. Teen seuraavalla kerralla kaksi peittoa rintarinnan ja toinen saajista saa peiton pörrölangoista. Minulla on niin paljon tuota pörrölankaa, että johonkin se on käytettävä :)

Mukavaa snyni, että kävit tässä uudessa blogissani. Pakettisi oli tosi mieluinen.

Nyt toivottelen kaikille oikein mukavaa lauantai-iltaa.

7 kommenttia:

Liisa kirjoitti...

Olipa ihana tavata sinua Pirjo. Olet niin mukava ihminen ja oli mukava kierrellä messuillla kanssasi. Nähdään toistekin.

auringonkukka kirjoitti...

kävin kylässä!!
OIKEIN IHANAA LAUANTAITA!!

jantta kirjoitti...

Onnee uuvelle lokille :)
Mukavaa viikonloppua.
Tutulta näyttää tuo Kiihtelysvuara :)

Palaga kirjoitti...

Kiva, että meitä Pohjois-Karjalasia on bloggailemassa useampi. Sinä olet niin lähellä JOensuuta, että voit piipahtaa siellä myös Tiltailemassa.

marjamatilda kirjoitti...

Minäkin kävin sivuillasi ja sain uuden idean mitä teen langoilleni!!!! Leppoisaa sunnuntaita

DEBBY kirjoitti...

hei taas Pirjo, kiitos kauniista sanoistasi lapsistani.
Magnolia kurssit kuulostaa tosi kivalta .Voi kun taallakin olisi.Joo noista Tildoista tulee tosi riipuvaisiksi .Vaikeeta enaa tehda muilla leimasimilla mitaan heh hee.

nirunaru kirjoitti...

hei vaan,
tildadecosi tuli tänään minulle. Saat sen kotiin tällä viikolla :)