maanantai 13. lokakuuta 2008

Lomapäivä

Tänään on ensimmäinen lomapäivä. Olen neulonut, lukenut, pyykännyt, tiskannut ja tehnyt ruokaa. Postinkin kävin. Renja sai tiedon seurakunnalta, että pääsee hiihtolomalla pidettävään rippikouluun. Eli ensi keväänä on tiedossa rippijuhlat. Leiri pidetään Heinävedellä, Valamon Luostarin tiloissa. Ihan se on Luterilainen leiri.

Tänään ei ole tapahtunut sen ihmeempiä. Tätä bloggeria olen päivitellyt. Flunssakin vielä jäytää, mutta jospa se siitä. Keskiviikkona lähdemme Renjan kanssa Tiimariin esittäytymään, kun Renjan TET-viikko on siellä 3 - 7.11. Pitää pyytää koululta vielä linja-autolippu. Onhan tuonne sentään matkaa 36 km. Oppiipahan tytär käymään kaupungissa ihan yksin. Toivottelen kaikille ystäville mukavaa päivää!2 kommenttia:

Kikka kirjoitti...

Miehän löysin tänne, kun kerrankin oli aikaa istuskella koneella!! Vai uutta blogia sie oot perustanut! Sehän on kiva juttu, kyllä mie täälläkin aion vierailla säännöllisesti!Aurinkoisia lomapäiviä sinne päin ja toivottavasti se karhu menee edelleenkin turvallisen matkan päästä ohi ;))

Tanjuska kirjoitti...

Sinun tilda decosi saapui..laitatkos maililla seuraavan osoitteen?