tiistai 14. heinäkuuta 2009

Hyvää arkipäivää


Napsin vähän meidän pihasta kuvia. Tänä kesänä ei laitettu pihaa millään lailla. Alkaa olla kuin viidakko.

Olen ollut kohta kaksi päivää yksin, kun Renja meni kaverinsa luokse. Ei ole juttuseuraa. Olen kuin käsille lyöty ja odotan koko ajan, että tyttö tulee kotiin. No, tänä iltana hän tulee ja huomenna lähdemme kaupungille.

Olen ollut vähän kipeänä, enkä tiedä mitä tämä voisi olla. Tuntuu olevan möykky rinnassa ja suun limakalvot ovat turvoksissa. Olisiko se jotain allergiaa, astmaa? Töissä ollessa minulle on pari kertaa tullut sellainen yskänpuuska, hengenahdistus kohtaus. Pitäisköhän tilata aika lääkäriin. Epäilin jo, että tämä olisi sikainfulenssaa, mutta kun kuumetta ei ole. Mahdollista se olisi minulle, koska kävimme Jyväskylässä veljeni luona. He tulivat kuukausi takaperin Suomeen Meksikon kodista. Veljelläni oli ollut kolmen viikon flunssa sieltä palattua. Hän sanoi, ettei se ole ollut sikainfulenssaa, vaan hän oli kylmettänyt itsensä, kun takki unohtui lentokoneeseen.

Nyt toivottelen mukavaa päivänjatkoa ihan jokaiselle
jk. Purolankaa ostin Jyväskylän Anttilasta. Eli nimeltään revontulet. Renja pyysi lapasia, saas ny nähdä.Piti minunkin kehua, kun Annehelenakin oli käynyt ostamassa Puro-ruskalankaa :)

5 kommenttia:

Nunt kirjoitti...

Voisiko olla stressioireita nuo? Tiedän omasta kropastani, että olin jatkuvasti kipeänä kun stressi oli pahimmillaan, juuri tuollaisia "epämääräisiä" oireita. Kipeä kurkku, mutta ei flunssaa, ja sitten oma mielikuvitus siivitti taudiksi vaikka mitä. Oma peikkoni on aina ollut MS-tauti, jonka takia aina ylikuuntelen oman kehoni valituksia - äidinäidilläni oli MS.

Nunt kirjoitti...

Selvennän vielä, etten tarkoittanut mitenkään vähätellä - jos tuntuu todella kipeältä niin älä odottele, vaan lääkäriin hopihopi!

Pike kirjoitti...

Ei muuta kun lääkäriin, epätietoisuus voi vaan lisätä oireita. Kuka sinusta huolen pitää jos et sinä itse :)

AnneHelena kirjoitti...

Hei Pirjo!
Kannattaa mennä lääkäriin jos oireet jatkuvat.
Lämpöisiä haleja lähetän sinulle.
Muuten se purolanka on tosi kivaa neuloa.

Hanna kirjoitti...

KIITOS YLLÄTYSVAIHDON IHANASTA POSTISTA!! <3