torstai 28. toukokuuta 2009

Viimeinen SOY-paketti

Kyllä se tuo aika kuluu sukkelasti. Vasta soyrinki alkoi ja jo nyt se loppui. Minua on ilahduttanut tämän ringin ajan Mette. Enpä tosiaan arvannut, vaikka olen käynyt hänen blogissaan vaikka kuinka monta kertaa. Nytkin hän lähetti ihanaa retrokangasta (Tildanukeille mekkoja, housuja, paitoja) ja aivan ihanaa pitsiä eli pitsisiä mekkoja tulee myös. Suuri kiitos ja lämmin hali sinulle Mette.

Meidän Renja kerää Colliekoriste-esineitä. Tänään tuli yksi (pienin) postissa, kun varasin sen Kierrätetään-blogista. Jos kenellä on vaihdettavissa johonkin näitä collieta, niin vinkatkaahan kommentteina. Eilen vielä särki hammasta (ikeniä) ja jouduin ottamaan monta särkylääkettä. Tänään ei ole särkenyt. Mutta, mutta eilen huomasin, että vasen nilkka oli turvoksissa. Ilmankos sillä jalalla on kivuliasta kävellä. Siis vanhuus ei tule yksin (kaksisuuntainen, verenpaine, olkapää, hampaat, nilkat:kaikki vaivaavat). Tähän asti minä olen ollutkin melko terve, mitä tuo perussairaus aina joskus kummittelee. Nyt alkaa löytyä vaivoja joka lähtöön. Sain huomiseksi lääkärille ajan. Pelottaa vähän, jos on jotain tukosta. Minä siis joutaisin vaivoineni eläkkeelle kokonaan.

Mutta, ei sen kummempaa tänään. Lähden hakemaan postista 2 kg:n lankapakettia. Vaihdoimme lankoja SiniHelmen kanssa.

Mukavaa loppuviikkoa ystävilleni.

2 kommenttia:

Mette kirjoitti...

Kiva, että miellytti =) Tämä oli minusta jännittävä rinki.

Kati kirjoitti...

Sinä olet saanut nättiä kangasta. Nuo tytön keräämät koirat on tosi söpöjä. Pistänpä korvan taa jos satun näkemään jossain... Juu kyllä ne nuo vaivat varmasti pistää miettimään elämää ja tulevaa. Olisi se upeaa saada elää vähin vaivoin ja ongelmin täysi elämä, mutta nämä vaikeudet ja vastuksethan on tehty selätettäviksi. Ei muuta kuin tsemppiä ja toivotaan, että vaivat helpottavat pian.