sunnuntai 3. toukokuuta 2009

Kuvaton postaus

Blogissani Pirjon kertomaa on kilpailu. Osallistua voi 9.5.2009 klo 12.00 asti. Tulkaa ystävät kilpailemaan.
Tänään olen yhdistellyt Päiville ystävyyden peittoa. Lappuja puuttuu vielä noin 40 kpl. Mutta eiköhän niitä pikkuhiljaa tule. Saa Päivikin sitten uuden peiton.
Tänään vietimme myös osan päivästä Siprissä eli mieheni kotipihassa. Oikein kaunis sää helli meitä. Simbakin oli siellä mukana ja miehen veljet olivat siellä lomalla. Sieltä otin vanhoja 70-luvun moottoripyörä lehtiä. Muutaman tosin otin vain, vaikka siellä oli iso kassillinen aitassa. Voisin joillekin ystäville lähettää ko. lehtiä, jos tykkää tai lapset tykkää. Ilmoitelkaa sähköpostiini, jos haluatte.
Aviopuolisoni on viihtynyt ulkona. Nyt pilkkoo puita ensi talveksi. Kesä tietää yleensä sitä, että olen melkeinpä yksin täällä sisällä. Käynhän minäkin välillä ulkona, mutta mieheni taitaa nuo puutarhahommat paremmin kuin minä.
Mukavaa alkavaa viikkoa ystävilleni.

3 kommenttia:

Pilli kirjoitti...

Mukavaa viikkoa sinullekin!

Tarjuska kirjoitti...

Sitä se kevät meilläkin tietää...mies on mökillä lähes "ulkoruokinnassa". Minä en jaksa niin paljon ulkona yhteen kyytiin olla, kun yritän varoa vähän tuota aurinkoa ja sen haittavaikutuksia. Minun blogissani on sinulle jotain. Käy hakemassa, blogiystäväni. :)

orvokki kirjoitti...

Kiitos Pirjo blogiystävä tunnustuksesta olen kovin tohkeissani
saamasta huomiosta Kiitos :)