sunnuntai 24. toukokuuta 2009

sunnuntai-iltaa

Tänään oli menopäivä. Oli Itä-Suomen askartelutapaaminen Alavin kylätalolla. Olipa tosi ihanaa nähdä blogituttuja. Minulta kuitenkin unohtui kotiin tekemäni 18 kpl atc-kortteja. Vaihtaisiko joku ihana atc-korttien tekijä nämä kanssani. Voin kyllä vaihtaa yksittäinkin. Tämä olisi vapaavalintainen vaihto eli ei tarvitse tehdä samoilla aiheilla kortteja.


Kommentoikaa, jos tahdotte tehdä vaihdon kanssani.Nyt iltasella saimme vielä kahvikutsun. Kävimme siis kyläilemässä. Huomisiltana lähdemme katsomaan pupuja eli meille otetaan uusi lemmikki. Liisa innoitti tähän, kun hänen pupu on niin suloinen. Tyttö ja mieheni ihastuivat oitis. Liisalle kiitos enkeleistä :).

Nämä kortit lähtee postiin ja osoitteena on Pappipuikoissa.

6 kommenttia:

amma kirjoitti...

Moi! Oli kiva nähdä! Aika tosiaankin karkasi ei hirveesti ehtiny ees haastella =)

savisuti kirjoitti...

Hei, sulle on haaste blogissani, ole hyvä!

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Voisin mielelläni vaihtaa kanssasi pitkästä aikaa muutaman ATC:n. Noista ylläolevista kuvista kiinnostuin seuraavista 4 kpl:eesta:
Ylempi kuva:
1) alarivi vas. pyöräilevä lady,
Alempi kuva:
2) Ylärivissä oikealla kiinalaisnainen,
3) keskimmäisellä rivillä vasemmalla hyvä paimen -aihe ja
4) alarivin keskimmäinen kortti.
- Saitko tolkkua, mitä kortteja tarkoitin :)?

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Kiva-kiva! Laitanko sinulle vastineeksi yllärikortteja, vai haluatko valita? :)

Minna kirjoitti...

Moi! Oli kiva nähdä sunnuntaina!
mie voin vaihtaa kolme korttia, ei ole väliä mitkä, kaikki on niin hauskoja :) Laitatko osoitteesi moonunit36 AT gmail.com?

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Kiitokset vaihtaripostista, joka tuli tänään: on kaunista :)! Laitan sinulle postia liikkeelle huomenna, joten eiköhän se ole perjantaina perillä :). Tämä on ollut tohinaviikko: lasten kevätretket, oma poliklinikkareissu (kontrolli vain, mutta vaatii labroja - ja jännittääkin aina) yms. Niinpä ehdin valita niitä lähetettäviä ATC:ita vasta tänään, mutta tulossa on :).