lauantai 23. toukokuuta 2009

Nettipimennossa 1,5 vuorokauttaNiin meinasin taas tehdä kuvattoman postauksen :). Eilen ei ukkonen ennakoinut mitenkään. Minulla tietysti oli juuri laitettu tietokone auki. Tulin kaupungista hampaan poistosta. Alkoi siis raekuuro. Ei kuulunut jyrinää, ei mitään muuta kuin rakeitten ropsutus katolle. Yhtääkkiä tuli salama ja räiskähdys ja tietokone pimeni. Valot eivät sammuneet. Ajattelin, että salama on särkenyt koko tietokoneen. Myöhemmin illalla availin konetta. Kaikki tiedostot olivat tallessa, mutta internettiin en päässyt. Koko illan tuonne seitsemään asti remppailin konetta, mutta internet pysyi mykkänä. Menin nukkumaan (valvoin ihan kokonaan edellisen yön hammaskivun takia). Olin ihan rättipoikki. Aamulla mies ja minä yhdessä vielä kokeilimme tietokonetta. Ei toiminut. Soitin elisan vikapalveluun ja vika löytyi. Meidän 10-vuotta vanha modeemi oli pimahtanut. Kävimme äskettäin kaupungista uuden modeemin ja kone pelaa kuin enkeli. Tosin mulla on vielä tuo ien kipeä hampaan poiston jäljiltä. Minä jo arvelin, että snyblogi jää päivittämättä, jos kaikki tiedostot olisivat hävinneet. Onneksi ei niin käynyt. Syksyllä minä päivitän snyblogin meidän uudella yläkerran koneella. Se kone olkoon päivityksiä varten. Tein muuten tulevalle lapsen lapselle villapuvun. Äskettäin prässäilin:2 kommenttia:

tuulis kirjoitti...

Sievä puku :D

Tuo se on niin ankeaa kun modeemi hajoaa, meillä näyttää modeemi hajoavan aika säännöölisesti kahden vuoden välein, tosin nykyinen temppuilee aina välillä..

Esikko kirjoitti...

Meillä tuntuu menevän modeemi kesässä, vaikka kuinka olisi varovainen. Nyt kiskoin johtoja seinästä, kun parina päivänä on ollut niin mustat pilvet järven tuolla (siis Joensuun) puolella.