torstai 4. joulukuuta 2008

Rahat bittiavaruuteen!

Eipä ala päivä mukavasti! Veronpalautukset ovat menneet bittiavaruuteen. Meidän perheelle piti tulla yli 1000 euroa palautusta. Vaihdoimme pankkia ja siinä sekaannus, emmekä pääse enää entisille pankkitileillemme. Voi rähmä.... Toinen kurja juttu. Minulle soitettiin toissailtana mammografiasta. Minun pitää mennä uusintatutkimukseen tänään, ultraääneen. Kello 10.00 on aika. Koko päivä menee kaupungissa. Entisen työkaverin 50-vuotis juhlat on iltapäivällä. Sinne toki on mieluista mennä. Mutta muuten, on vähän surkiaa. Kaikille kuitenkin toivottelen mieluisaa päivää.

5 kommenttia:

Anutiina kirjoitti...

Kyllä ne rahat löytyy, kurja vaan kun saat ne viiveellä.Mulle joskus käynyt samalla lailla ja palautukset tuli osoituksena pankkiin, siis lapulla piti käydä pankista nostamassa.No, meidän palautukset menikin äsken huimaan laskunippuun, onneksi vähän jäi että saan käydä joulupukinkin asioilla :) Pidän peukkuja mammografian suhteen, hyvin sekin menee. Hyvähän se että varmistavat.

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Raha-asia tosiaan varmasti järjestyy, vaikka vähän viivästyy. Minäkin pidän peukkuja kuvauksen suhteen. Niinkuin Anutiina sanoi, hyvä, kun ovat tarkkoja! Mutta tietysti tuollainen aina alkaa vähän jännittää. Pidetään peukkuja - tai kädet ristissä!

Anonyymi kirjoitti...

Moi, sky:ni!

Ällös ole huolissasi, en ole unohtanut sinua!
Tsemppiä!

Palaga kirjoitti...

Toivon ja uskon asioiden järjestyvän parhain päin!

Liisa kirjoitti...

Minäkin olen sitä mieltä että veronpalautus rahat löytyy ja onnea uusintakuavauksiin, kaikki järjestyy.