torstai 11. joulukuuta 2008

Postia jälleen!

Sain tämän ihanan paketin aivan yllättäin Päiviltä, minun kevään snyltäni. Aivan ihana sydänkoriste, joulunkello, tee se itse kalenteri ja taustapapereita sekä myös Joulun kirjoituksia-vihkonen. Kiitos sinulle Päivi. Olet mahtava ystävä.
Posti toi myös HeliR:n Joulumuorin paketin, siitä enemmän Jouluna. Sitä ei vielä saa avata. Kiitos Helsky :)
Sattuipa minulle ikäävääkin. Eilen käytin koiria ulkona ja Samuli karkasi tielle toisen koiran luokse. Minä hakemaan samulia ja otin sen syliini. Kun tulin pihaan, niin Simba hyppeli ja yritti purra Samulia ja hampaat kalahtivat käteeni. Ihan pikkuinen nirhama, mutta koski julmetusti. Käsi turposi. Olin tänään töissä ja kättä pakotti. Kävin lääkärissä klo 14.50. Antibioottikuuri, huominen sairaslomaa, kättä pitää pitää ylhäällä. En voi neuloa, voi rähmä. Sormukset katkaistiin (kihla-vihki) kädestä. Vielä vasen käsi, mikä on minun tekevä käsi. Nytkin käsi on aivan mustana ja turvoksissa.
Kuitenkin toivottelen kaikille mukavaa loppuviikkoa.

8 kommenttia:

Liisa kirjoitti...

Voi kurja mikä sattui sulle, no, toivottavasti paranee pian! Ihanan lahjan olet saanut ystävältäsi.

Sinikka kirjoitti...

Tiedän miltä tuntuu, kun käsi on pois pelistä! Voimia ja oikein hyvää joulunodotusta - tulee se lepäillenkin!

Leila kirjoitti...

No kaikkea sitä sattuukin!! Ota nyt vaan iisisti ja hoitele kätesi kuntoon. Kyllä noita hommia sitten taas ehtii puskea.

Leila

Leila kirjoitti...

Mumma haasteen korttisi linkität vain blogiini siihen kohtaan minkä kortin teet...haastehan ei "vanhene"..jos laitat kortin esim. enkeli haasteeseen, niin linkität korttisi mumma haaste enkeli kommenttiosaan...minulla on tapana laittaa kortit jotka tulleet haasteisiin niin näytille ennen uutta haastetta.
Toivottavasti ei ollut kovin epäselvä selvitys!!!
....sopiiko sitä nyt kipeällä kädellä....anna parantua kunnolla...

Tarjuska kirjoitti...

Kiitos Pirjo ihasata paketista. Toit joulumieltä postin mukana. :)) Oikein hyvää Joulua myös sinulle!

Eikku kirjoitti...

Voi kurjuus, mikä sattuma! Meilläkin koiria, joten tiedän, että kaikkea sattuu tekeville...mutta mutta. Harvoin kuitenkaan menee sitten tapaturmat noin pahoiksi. Ja vielä, kun joudut kestämään neulomatta...!
Lepäile ja nauti lahjastasi!

Liisa kirjoitti...

Miten käsi jaksaa? vieläkö on turvoksissa ja kipeä?

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Voi jestas, onpa hurjaa! Meidän Patsku joskus pienempänä kanssa puri käsivarttani, kun puolusti luutaan (ei silloin vielä ymmärtänyt antaa periksi...) Sain ison puremajäljen vielä ihan rannevaltimon kohdalle, vaan niinpä vain ei tullut mitään jälkiseuraamuksia. Sattui kyllä hervottomasti. Arpi tosin jäi.