keskiviikko 24. joulukuuta 2008

Lahjakääröt avattu!

Jouluiset vaihdot on nyt ohi ja ihania lahjoja sain blogiystäviltä. Tässä Annehelenalta saatu iki-ihana huivikirja. Nyt minäkin voin väkertää mitä moninaisempia huiveja. Halaus ihanalle ystävälle Annehelenalle!


Say antoi minulle ihania koristeita ja rintaneuloja. Oikein ihastuttavia juttuja, kiitos Sayni ja tottakai halaus :)


Satulta tuli lankaa, virkkuukoukkuja (ihanat), kaunis huivi ja tietysti namia ja koristeita. Sadulle kiitos ja halaus ihanasta paketista. Heli puolestaan lähetti näin ihanan paketin enkelipostia :) Suuret kiitokset Helille.Tässä vielä kuva minusta huivista ja uudesta puserosta :)


7 kommenttia:

say kirjoitti...

Saitpa hienon neulehuivin! Tonttu jossain vaiheessa luki blogistasi, että toivoisit enkelinappeja. Toivottavasti nuo olivat sellaisia, mitä tarkoitit? Apulaistonttuni kyseli läheisestä kangaskaupasta, ja tuommoisia löytyi ;)

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Olet tainnut sinäkin olla kiltti, kun olet saanut mukavia lahjoja. Leppoisia pyhänjatkoja!

Miia kirjoitti...

Heippa hei! Kivoja lahjoja tullut sullekin. Mäkin sain mm. salaisessa joululahjassa kivoja ylläreitä. Kuvat jo blogissani. Lisäksi porhalsin tänne mainostamaan uutta (ensimmäistä) vaihtoani, Sydämellinen vaihto. Nettiosoite suoraan postaukseen. Tule mukaan, jos kiinnostaa :) Hyvät pyhän jatkot!

Paukku kirjoitti...

Oletpa saanut kivoja lahjoja.
Mukavaa loppuvuotta!
Ps.Kiitos Joulumuorin yllätyksestä!

auringonkukka :) kirjoitti...

OIKEIN IHANAA UUTTAVUOTTA 2009!!

Leila kirjoitti...

Hyvää ja onnellista uutta vuotta sinulle!!

Leila

sari kirjoitti...

Hyvää uutta vuotta sinne päin kanssa!!!