torstai 17. joulukuuta 2009

Voi teitä, kun olette ihania!

Olen saanut monta ihanaa sähköpostia snyrinkiläisiltä. Ihan tulee kyyneleet silmiini, kun luen niitä. Ja tänään yllätti postipoika ja toi pienen paketin suoraan Saksasta. Ihana suklaarasia ja kortti. Paketin lähetti snyrinkiläinen Tuazophia. Iso rutistus sinulle ja suuri kiitos. Piristit päivääni. Minulla on ollut viimeaikoina ongelmia ja kipuja nivelissä ja nivelrikkoahan se on. Polvinivel on varmaan ihan mäsä, kun joka askel on tuskallista. Töissä olen silti rämpinyt. Mutta te rinkiläiset olette todella piristäneet päiviäni.


Eikä posti tähän loppunut. Ihana blogiystäväni Tanja (AnniTannin elämää) lähetti ihanan itsetehdyn Joulukoritin. Halaus ja voimia Tanjalle.3 kommenttia:

Tuazophia kirjoitti...

Hih, hauska sattuma tämä kahden Tanja-paketin päivä. Minäkin siis oikealta nimeltäni Tanja. :)

Vielä kerran kiitos ringin vetämisestä ja harhaantuneen paketin lähettelystä eteenpäin! Tsemppiä polven kanssa - itsellä on vähän samaa vaivaa, muttei vielä ihan noin pahana!

. kirjoitti...

Emolle kiitos syksystä! hienosti olet "hommasi" hoitanut.
Kiitos siitä!
Ja tuosta polvirikosta...mulla on ollut tekonivel jo vuosia. Sain sen pikkasen yli nelikymppisenä. Toinen polvi on nyt leikkauslistalla. Tsemppiä olemiseen ja muista! Vaikka sattuu pitäis liikkua jotta lihakset pysyvät kunnossa. muuten ei voi leikata!

äippä kirjoitti...

moi
äippä täällä kokeile jos et vielä ole kokeillu FLEXILE ice sisältää inkivääriä mulle on auttanut samanliaseen kipuun.