lauantai 26. joulukuuta 2009

Tapnainpäivää


Ensin esittelen mieluisan Joululahjan Päiviltä. Enkelin halaus tyyny ja enkelikirjepapereita ja kuoria. Raskiiko noihin edes kirjoittaa. No, kyllä minä kirjoitan ainakin kummitytölleni Ugandaan ja Päivi saa myös lähiaikoina käsinkirjoitetun kirjeen minulta. Suuri kiitos Päiville muistamisesta.
Joulupukki ei tänä vuonna ollut rikas, mutta olipa sitäkin lämpöisempi tunnelma. Olemme olleet autotta koko Joulunpyhät, kun auto meni rikki juuri ennen Joulua ja se viettää Jouluaan korjaamon suojissa. Ystäväperhe kyllä lupasi lainata heidän kakkosautoaan, mutta minnekäs meillä on kiire. Miehen työttömyysrahat viipyy edelleen. Kaikenmaailman perukirjat on pitänyt sinne liittoon toimitella. Eli nyt ei voida rahalla pröystäillä. Onneksi miehen entinen työnantaja antoi ennen Joulua lahjaksi suuren määrän ruokaa, kinkkua, kahvia, leipää, lihaa ja kaikkea yltäkylläisesti.
Tänään on meidän 36 vuotis hääpäivä. Voi sanoa niin myötä- kuin vastamäessäkin olemme pitäneet yhtä. Mitään lahjoja emme kuitenkaan tänä vuonna voineet hankkia ja menihän tuo Joulu vähäisillä lahjoillakin. Pääasia, että lapset saivat jotain ja olivat ihan mielissään. Renja Beatleskirjastaan ja Rosanna peleistään.

2 kommenttia:

PäiviS kirjoitti...

Onnittelut Teille hääpäivänne johdosta!! Ei meilläkään lahjoja pahemmin jaeltu. Kun olimme sopineet, ettei lahjoja hankita niin ei sitten tarvinnut kaupoissa itseään väsyttää. Lapset kyllä oli meille ostaneet jouluiset mukit ja verhot, mutta siinä ne sitten olivatkin.
Sukkia olen nyt jaellut niitä tarvitseville. Ei se tavaran paljous vaan ihan muut asiat ne joulun tuovat. Kun on ruokaa pöydässä ja kaikilla hyvä olla, niin se on paras joululahja minkä toisillemme voimme antaa. Hyvää Tapanin-päivää sinulle ja perheellesi:D

Tanja kirjoitti...

Toden totta! Ei ne lahjat joulua tee, vaan se tunnelma ja usko, että joku kuitenkin kantaa meitä eteenpäin! =)