tiistai 29. joulukuuta 2009

Minua muistettiin :)


Kävimme Renjan kanssa kaupungissa ja ajattelin, että pitäisi ostaa uudet sakset. Jätin kuitenkin ne vielä hyllyyn. Kotiin tultua Renja haki postin ja siellä oli minulle aivan ihana kirje snyrinkiläiseltä kiitokseksi emoilusta. Hienoja itse tehtyjä kukkaislumihiutaleita. Aivan ihania. Paketista löytyi myös ne kaipaamani sakset ja hieno pistelty saksikoriste. Siinä oli pisteltynä P eli minun nimeni ensimmäinen kirjain. Iso kiitos ja hali sinulle. Onnistuit ilahduttamisessa. Olen niin kipeä tuon polven takia. Huomenna tilaan ajan työterveysasemalle ja vien röntgenlausunnon sinne. Saavat alkaa tutkia tarkemmin. Kyllä siinä oli mediaalisesti pientä alkavaan degeneraatioon sopivaa nivelraon kapeutta. Mutta kipeä se on ja nyt oreilee myös niskat ja ristiselkä. Ei oikein saa öissä nukuttua. Panadolia (lääkärin määräämää) menee tuhottomasti.

Mutta elän toivossa, että saisin apua työterveyshuollosta.

Nyt koekäyttämään ihania saksia :))

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiva, että sakset ilahduttivat! Harmillisia nuo nivelvaivat, toivottavasti saat apua niihin. Hyvää loppuvuotta ja Onnea ensi vuodelle!

catariina kirjoitti...

Hei,
Mun alkava nivelrikko polvessa sai avun kun ensin pistettiin kortisonia sitten kolme kertaa rustoa kasvattavaa, syön Arthryliä pillereinä ja kahdessa kuukaudessa sain jättää panadolit kokonaan pois, yölläkään ei särje. Puolivuotta on jo mennyt hyvin, paranehan tämä ei mutta kyllä hoitoa pitäisi saada. vaadi.

annifanni kirjoitti...

Hei. Hyvää uutta vuotta.
Toivon , että saat vaivoihisi apua.

Kahvinpapu kirjoitti...

Toivottavasti polvi tulee pian kuntoon!!
Hyvää uutta vuotta 2010!!

Lettu kirjoitti...

Kiitos, pakettisi tuli perille :) Blogasinkin sen äsken !
LKähetän sulle ohejtta siihen palmikko-olkain liiviin, jahka saan kopioitua lehdestä sen ohjeen.
Toivottavasti saat apua polvikipuusi ! Oikein mukavaa alkanutta vuotta 2010 !

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää uutta vuotta pohjoissuomesta toivoo Anutiina (Johanna)