lauantai 23. heinäkuuta 2011

Valmistuneita

Kahdet säärystimet

Jos joku on kiinnostunut neulomuksistani, niin ota yhteyttä sähköpostitse
pirjost at gmail.com

Mukavata lauantai-iltaa!

perjantai 22. heinäkuuta 2011

Toverikuun 3. lähetys

tuli tänään postilaatikkoon Tuirelta. Ihanaa ruusutulostinpaperia ja karkkia. Suuri kiitos minun ystävälleni Tuirelle.
Tänään on ollut niin mahdottoman kuuma. Ukkonenkin vähän jyrähteli, mutta jonnekin se meni pois. Onneksi !! Minä en tykkää yhtään ukkosesta. Huomenna on luvassa uimassa käynti :) Eka kertaa moneen vuoteen.
Aurinkoista viikonloppua kaikille!

torstai 21. heinäkuuta 2011

Yllätyksiä :)

Voi kiitos Marelo! Sain häneltä 100% Schurwolle lankaa. Tarkoittaako tuo villaa. Nyt minä voin tehdä lisää säärystimiä :) Niitä on kiva neuloa.
Tåssä kevään snyyni Marelon lähettämä paketti.
Niin, minulla on vapaapäivä ja postikin tuli jo ennen kymmentä. Kävin kampaajalla. Lyhennettiin etuhiuksia ja tasattiin takahiuksia. Lopuksi kampaajani laittoi minulle ranskalaisen letin :) Minulla on klo 14.00 lääkäri. Menen kyynärpäätäni näyttämään. Mukavaa kesäpäivää kaikille lukijoilleni.

keskiviikko 20. heinäkuuta 2011

Kiitos, kiitos ja vielä kerran kiitos

Ruiskaunokille. Piristit postilla päivääni.Sain sinulta kirkkokortteja ja ihanan itsetehdyn enkelin. Minullakin on noita simpukoita ja enkelin siipiä. Voisinkohan minäkin tehdä?. Hyvän mallin annoit minulle Ruiskaunokki.

sunnuntai 17. heinäkuuta 2011

Loma loppuu

Voi jukra, huomenna töihin. On neljä viikkoa tullut löhöiltyä ja nyt huomisaamuna skarppina töihin. Ostin Nutrilettia evääksi ja muuta en aio syödä. Alkaa tuo vatsakumpu olla liian iso. Varmaan pitäis saada pois parikymmentä kiloa. No, pullat, karkit, sokerin, suklaan jätin suosiolla pois. Makkaraa en oikein syökään, mutta juusto on hyvää.
Mies ja tytär menivät äsken kaupunkiin ja minä täällä hoitelen koiria, kaneja ja kissaa.  No, eihän noissa paljon hoitamista ole, koko sakki nukkuu :) Tai pupuille pitää käydä keräämässä voikukanlehtiä. Ne syövät aina, kun mahdollista.
Oikein ihanaa viikonalkua ystävilleni.

lauantai 16. heinäkuuta 2011

Käsitöitäni tältä kesältä


Teen samalla isoäidinneliöistä 15 x 15 päiväpeittoa, 80 lappua valmiina ja
kuusi paria sukkia ja säärystimiä on lähtenyt maailmalle :)
Iloista sunnuntaita kaikille!

keskiviikko 13. heinäkuuta 2011

Toverikuun toinen lähetys

Tuire laittoi tarroja ja purkkaa. Mukava lähetys. Iso kiitos Tuirelle.
Lähetys tuli eilen ja minä tuin eilen siskon ja Renjan kanssa Lappeenrannasta. Oli tosi kiva reissu. Rautjärvellä huovuteltiin isolla porukalla ja hienoja taideteoksia syntyi. Minun tosin pitää huovutella tekeleitäni vielä, kun tuli liian ilmavat. Tässä kuitenkin kuvaa
Niin sitä viimeinen viikko lomaa on menossa. Ihan mukavaa lähteä töihin, kun on kunnolla levännyt.
Oikein ihanaa loppuviikkoa lukijoilleni.

lauantai 9. heinäkuuta 2011

Ei oo kirjoitettu

Niin, sitä kirjaapa tarkoitan. On ollut kamala helle, ettei jaksa oikein mitään. Maanantaina lähetään systerin ja Renjan kanssa Lappeenrantaan serkkulikan luokse. Ainakin kaikissa käsityöliikkeissä pitää käydä. Tietysti myös Renjalle vaatealennuksissa.
Ensin tietysti käydään huovuttelemassa Rautjärvellä :) Sinne tulee naisia iso porukka.
Niin, että mukavata lauantaita ja eikun neulomaan :)

torstai 7. heinäkuuta 2011

Kaikille niille, jotka eivät ole kirjaani lukeneet

Tämä kirja saattaa kiinnostaa sinua: Kahdensuuntainen elämä - www.neirol.fi/Kirjat/5688016-Kahdensuuntainen/5688016.html

Kiihtelykseen postia taas....

Eli sain toverikuun ensimmäisen lähetyksen ja arvatkaas vain keltä. No Tuireltapa tietenkin. Lähetys oli runsas ja mukava. Kiitos sinulle ystäväni Tuire. Minä lähetän Tanjalle. Laitoin laastaria ja savetteja :)
k
Suuret kiitokset Katjuskalle ja PäiviS:lle potkaisuista. Sain luettua jo kirjoitetun tekstin ja kirjoitin muutaman rivin lisää, ehkä huomenna enemmän.
Olen pikkuhiljaa siivoillut. Tänään taas yläkertaa kuten eilenkin ja huomenna on alakerran vuoro.
Mukavaa viikkoa kaikille lukijoilleni.

Tästä tuli pyramidi

vaikka pipoa siitä meinasin. Kyllä se päässä pysyy 6 - 10 vuotiaalla. Jos joku kiinnostuu, vaikka en kyllä usko, niin hinta on 10 euroa.
Tämä on kaksinkertainen myssy.

Nyt pitäisi saada inspiraatiota kirjan kirjoittamiseen. Tänään minä luen jo kirjoitetun tekstin ja saatampa muutaman rivin kirjoittaakin. Huomenna sitten, jos jaksais, niin käyn läpi isonveljen ja pikkuveljen kirjeenvaihtoa.

Monet sai innostusta ja rohkeutta lähettää tekstejään kustantajalle, kun minä julkaisin kirjan. Siis ystävät. Ystävä täältä päin kirjoitti novellikokoelman "Toisenlaiset". Hän vain lähetti tekstin Neiroliin ja muutaman kuukauden kuluttua kirja julkaistiin. Kun taas minä tein töitä kustantajan kanssa toista vuotta. Mulla tuo kielioppi ei oikein suju. Sain tekstini monta monistuista kertaa takaisin. Yhdyssanat eivät olleet oikein hallussa ja lauserakenteet päin peetä. No, minä korjailin ja korjailin ja lopulta minä ilmoitin kustantajalle, että en tee enää mitään. Sellaisenaan sitten kirja julkaistiin ja siitä tuli omaa elämänkertaa. Iso veljeni antoi myös inspiraatiota ja ehdotuksia kirjan sisällöstä.
Niin, vielä tuosta ystäväni kirjasta. Kustantaja kehui sitä minulle maasta taivaaseen ja minun kirjasta hän ei oikein löytänyt hyvää sanottavaa, mutta kait se sitten oli tarpeeksi hyvä julkaisuun.

Sain innostusta tästä toisesta kirjasta, kun Amerikan serkkuni lähetteli sähköpostia ja innosti. Hän on kääntänyt minun kirjani "Kahdensuuntainen elämä" englanniksi . Mutta se ei vielä ole saanut tulta kustantajaan päin. Kuulemma teksti on tavallista jorinaa. Minkäs minä sille mahdan, kun elämäni on tavallista.
On minulla paljon asiaa elämästäni, mitä en halua vielä ainakaan julkistaa.

Kirjatekelettäni pääsen iltapäivällä lueskelemaan. Antakaapa taas minulle potkua takapuoleen.

Minulla on vapaalla aamulla ottaa pienet nokoset ja nyt on niiden aika. Sen jälkeen on edelleen yläkerran siivousta ohjelmassa ja alakerran imurointi.

Aurinkoista päivää toivottelen taasen teille :)

keskiviikko 6. heinäkuuta 2011

Minäkö?

Niin, olenko minä melkein kirjailija, kun olen yhden opuksen saanut aikaseksi. No melkein olen, vaan en ihan. Ensimmäisen kirjani painos oli 220 kpl, eikä uutta painosta ainakaan vielä ole tiedossa.
Toinen kirja on pikkasen aluillaan. Tarvitsen vain kannustusta ja potkua takapuoleen. Niin, olen ajatellut kirjoittaa edesmenneen veljeni elämästä. Pikkuveli kuoli viitisen vuotta sitten ja hänen vaimonsakin kuoli vuosi veljen perään. Ei sitä tiedä aikaa, milloin kukakin lähtee pois tästä maallisesta. Minä kuitenkin uskon, että kuoleman jälkeen on jonkilainen sielujen maailma tai sitten uudestaan syntyminen.  Eikös se ihminenkin kuulu luonnon kiertokulkuun. Kasvitkin versoo uutta elämää aina keväisin. Syksyllä ne kuihtuu ja nukkuvat noin 9 kk, kuten ihmisen lapsi on äitinsä vatsassa. Jotenkin kun tuota ajattelee, niin sehän on itsestään selvyys, että aina vain synnytään uudelleen.
No, lukijani potkaiskaa minua takapuoleen, jotta saan uuden kirjan aikaiseksi.

Aurinkoista päivää kaikille!

tiistai 5. heinäkuuta 2011

Aurinkoista päivää Kiihtelyksestä

Nyt on kivan viileä ilma ja aurinko paistaa silti. Minulla on kolmas lomaviikko meneillään. Ensi viikolla lähden Lappeenrantaan siskoni kanssa ja Renja tulee myös. Rautjärvellä huovutamme isolla porukalla ja yöksi menemme Meeriserkun luokse sinne Lappeenrantaan.
Sainpa säärystimet taas valmiiksi. Jos joku kiinnostuu, niin hinta on 15 euroa postikuluineen.
Nyt taidan pistää jotkain suuhuni ja menen sohvan nurkkaan neulomaan pipoa säärystimien seuraksi :)
Helmi Heinonen on kirjoittanut blogia "Minusta tulee kirjailija" Kirjalleen hän on saanut jo 1500 lukijaa. Kirjan nimi on "Veljen vaimo".
Pitäisköhän minunkin perustaa blogi "Olen melkein kirjailija", kun olen kirjoittanut yhden kirjan "Kahden suuntainen elämä". Kunhan inspis iskee, niin kirjoitan kirjan pikkuveljeni Maurin muistoksi "Pikkuveljemme". Olen minä sitä kirjoittanut jo viitisen A4 arkkia. Odottelen vain Maurin ystäviltä ja sukulaisiltamme muistoja Maurista.

Oikein mukavaa päivää kaikille.

perjantai 1. heinäkuuta 2011