keskiviikko 6. heinäkuuta 2011

Minäkö?

Niin, olenko minä melkein kirjailija, kun olen yhden opuksen saanut aikaseksi. No melkein olen, vaan en ihan. Ensimmäisen kirjani painos oli 220 kpl, eikä uutta painosta ainakaan vielä ole tiedossa.
Toinen kirja on pikkasen aluillaan. Tarvitsen vain kannustusta ja potkua takapuoleen. Niin, olen ajatellut kirjoittaa edesmenneen veljeni elämästä. Pikkuveli kuoli viitisen vuotta sitten ja hänen vaimonsakin kuoli vuosi veljen perään. Ei sitä tiedä aikaa, milloin kukakin lähtee pois tästä maallisesta. Minä kuitenkin uskon, että kuoleman jälkeen on jonkilainen sielujen maailma tai sitten uudestaan syntyminen.  Eikös se ihminenkin kuulu luonnon kiertokulkuun. Kasvitkin versoo uutta elämää aina keväisin. Syksyllä ne kuihtuu ja nukkuvat noin 9 kk, kuten ihmisen lapsi on äitinsä vatsassa. Jotenkin kun tuota ajattelee, niin sehän on itsestään selvyys, että aina vain synnytään uudelleen.
No, lukijani potkaiskaa minua takapuoleen, jotta saan uuden kirjan aikaiseksi.

Aurinkoista päivää kaikille!

2 kommenttia:

PäiviS kirjoitti...

Täältä tulee kannustus "potku". Hieno juttu kun osaat ilmaista itseäsi kirjoittamalla. Odotan innolla tulosta:)

Marja Leena kirjoitti...

En ole tullut ajatelleeksikaan tuota, että 9 kuukauttahan se tosiaan on lepo- ja uudistumisaika kasveillakin. Mielenkiintoinen ajatus.