tiistai 22. maaliskuuta 2011

Ihana snyyni :)

Tänään on ollut rankka päivä. Koko päivä töissä ja töiden jälkeen Renjan kuljettelua koulusta elokuvateatteriin ja kotiin. Kotiuduimme vasta ihan äsken. Joo, ehdinhän minä kaiken touhotuksen välissä hakemaan ISON kirjeen kaupalta. Lähettäjästä tiesin, että se on minun oma snyyni. Ihan om aina toukokuun loppuun asti :)). Ja voi mitä sieltä paketista paljastuikaan. Paljon lankaa, enkelin eväspussissa oli hunajaa ja suklaista teetä. Lisäksi oli vielä tildakartonkia ja tilda nauhoja. Suuret kiitokset snyyni. Avasin muuten paketin autossa matkalla Joensuun keskustaa. Todella ihanasti valittu ylläripaketti. Tässä katsokaa!!!


Langan merkit näette kuvaa klikkaamalla. Tuota Rose lankaa minulla onkin, mutta eri väreissä. Maija-lanka on ihanaa neuloa ja kaksi kerää Viking Naturrarn lankaa. Uuusi tuttavuus, mutta ihanan pehmoinen lanka. ISO, ISO KIITOS VIELÄ KERRAN!

2 kommenttia:

SNYsi kirjoitti...

Kiva, että paketti oli mieluinen. Toivottavasti langoista syntyy jotakin kivaa ja pidit väreistä.
Itsellenikin tuo Viking oli itsellenikin uusi ja mietin uskallanko sitä ottaa ja laittaa pakettiisi, mutta uskalsin kun se oli niin ihanan pehmoista : )

Oikein kivaa keskiviikkoa!

Sinisen sohvan emäntä kirjoitti...

Ihastuttava, runsas paketti! SNY:si on huomannut, miten monipuolinen olet, koska Tildaakin on matkassa. Tekemisen iloa Sinulle!Kauniita kevätpäiviä!