lauantai 7. marraskuuta 2009

Isäinpäivän aatto

Meillä vietettiin tänään Renjan synttäreitä kolmea vaille kuusitoista neiti täytti 15-vuotta. Ei meillä paljon juhlittu. Erno kävi perheineen. Petri ja Sini ovat niin kaukana, etteivät pääse joka risaukseen. Renja sai (kalliit) kengät. Maiharit. Toivotaan, että kestävät seuraavat viisi vuotta :)). Oikein hyvänlaatuiset. Ei hankaa eikä kiristä ja turvakärjellä. Sai Renja myös DVD:tä kaksin kappalein, animekirjan ja karkkia. Täytekakku toki tehtiin ja riittää siitä vielä huomiseksi. Isiä lahjottiin myös. Minä tein villasukat (harmaat) ja Erno oli ostanut nahkaiset käsineet. Renjalta ja Seelalta tuli kortti aivan itse tehtynä molemmilta.
Kävimme myös aamulla kaupungissa. Ostin parvekkeelle samanlaisen tuhkakupin kuin kuistille eli kukkaruukku väärinpäin :). Lasipurkit ovat niin törkeän näköisiä.
Tekisi mieleni sanoa muutamille, että mitäs minä sanoin, mutta en kerrokaan sen enempää. Nyt on Joulukalenterit valmiina Päiville ja Paperi40. Päiville postitin paketin ja Paperi40 käypi hakemassa. Myös Jymy-yllätyksen postitin pikku Ronjalle.
Vaikka Kiihtelyksen koululla on sikainfulenssaa eli jo Pandemia, niin meillä sitä ei vielä ole. Itse kävin rokotuksella pari viikkoa sitten, mutta Renja ja mieheni eivät piikkiä ole vielä saaneet, kun eivät kuulu riskiryhmään. Kuitenkin heti ottavat sen, kun vain saavat. Minulle ei tullut minkäänlaisia oireita piikistä.

Nyt toivottelen mukavaa isäinpäivää ihan jokaiselle.myspace layouts

Ei kommentteja: