perjantai 9. lokakuuta 2009

Hyvää viikonvaihdetta!

Ja minulla alkoi loma, koko ensi viikon. Nyt olen oikeastaan innostunut työssä käymisestä. Saan ihan luvan kanssa askarrella työaikana :) Eli minusta tuli viime maanantaista alkaen viriketäti :))). Joka päivä pidän yhden tunnin vanhuksille viriketoimintaa. Nyt peräänkuulutan yksinkertaisia askartelujuttuja. Antakaa ystävät minulle ideoita. Olemme piirtäneet, tehneet servettitauluja ja askarrelleet kortteja. Eli jos teillä on ylimääräistä askartelumateriaalia, niin minä kyllä ottaisin mieluusti vastaan ja käyttäisin ne vanhuksien viriketoimintaan. Nyt olen saanut materiaalikulut näistä jutuista.
Sukkia on syntynyt ja puikoilla on yhdet. Laitan kuvaa, kunhan saan enemmän tehtyä. Ensi viikolla aion tehdä pupuja ja hanheja sekä Tildanukkeja. Täytyis käydä vielä vanua ostamassa.
Toivottelen kaikille miun ystäville hauskaa viikonloppua. Crow

4 kommenttia:

Tuula kirjoitti...

Kangasväreillä tyynyliinoja tms.
Kivien maalausta.

Joulun lähestyessä jotain helpohkoja (ei kuitenkaan liian helppoja) joulukoristeita. (Mutta mitä...?)

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Viriketätihommahan on vallan mainiota touhua, hyvä! Minä kävin lasten kanssa yhdessä vanhainkodissa maalaamassa vesiväreillä ikkunoihin :). Siellä oli kahden sisätilan välillä isot ikkunapinnat, ja sinne maalasimme kukkia yms., ja koitimme innostaa vanhuksia mukaan. - Idea oli paikallisen viriketädin, joten tietysti täytyy olla varma, että homma on talon puolesta sallittua :D. Vesivärihän kyllä lähtee hyvin pesemällä pois.

Huovutus on myös kivaa hommaa, joskin vaatii jonkin verran varusteita.

Kati kirjoitti...

Kuulostaa tosi hyvälle tuo sinun viriketäti-hommasi. Ihanaa! Iloisia hetkiä sinulle töihin ja kotiin!

Anonyymi kirjoitti...

Neulahuovutus, tuohityöt, rosee kukat, kangaskasseihin painaminen, servietti tekniikalla kukkaruukkuja, serviettikukat, magneetit, rintakorut esimerkiksi massasta, taikataikina työt (Edullinen materiaali), mehiläisvahakynttilät, silkkihuivien maalaaminen, kahvipussityöt... lista on rajaton :)

Piia omakotikullankallis.vuodatus.net